Erősített a Szentes és a Tiszasziget is

Átigazolási hírek a megyéből.

Két újabb játékossal erősített a Balástya: a megyekettő bronzérmeséhez érkezett Bitó István, aki korábban éppen a balástyaiaktól igazolt Csengelére, ahonnan most visszatér. Szintén a Balástyánál folytatja Vér Ádám, aki legutóbb nagypályán a UTC-ben játszott.

Két Bács megyéből érkező játékossal bővült a Csengele kerete is: a csapatnál folytatja ugyanis a 28 éves Barta Mihály, aki a megyei II. osztályú Pálmonostorától igazolt a gárdához. Szintén ugyanebben az osztályban játszott Szalai Boldizsár, a 41 éves játékos tavaly 22 meccsen 13 gólt szerzett a Kiskunfélegyháza II.-ben.

Visszatérő játékossal erősített a Szegvár, amely a Nagymágocstól visszaigazolta Kanalas Ádámot: a 23 éves játékos a megyekettőbe feljutó csapatnál kezdte pályafutását. A mágocsiaktól távozott Dovics Marcell is, a tavasszal a megyekettes felnőttcsapatot játékos-edzőként irányító játékos a Szentesi Kinizsiben folytatja.

Szintén a Kurca-partján játszik a következő szezonban Frank Boldizsár is, aki követi egykori csapattársát a Szenteshez: a Bány Tamás által irányított Kinizsibe igazolt ugyanis a megyeegy előző kiírásában 25 gólt szerző támadó.

Makóról erősített a Tiszasziget: a megyeegy ezüstérmesénél folytatja ugyanis Vajna Martin. A 24 éves játékos az előző évben 23 megyekettes meccsen 13 gólt szerzett a Makó II.-ben.

A 27 éves Orosz Gergő viszont új arc a DAFC Szegednél: a Földeákról érkező játékos kilenc gólt jegyzett az előző megyekettes szezonban.

Ásotthalomra is visszatért egy korábbi játékos: Varga Krisztián a DAFC-tól igazolt vissza a homokháti klubhoz, amelynek színeiben korábban másfél szezont húzott le.