A döntőre készülnek a veteránok

Szombaton jön a 60 éven felüliek döntője.

A 2018/19-es tornasorozatban az ország 10 helyszínén csaptak össze a veterán futballisták, és a csoport győztesei szereztek jogot a fesztiválon való részvételre. Örülhet ugyanakkor a csoportmérkőzések két legjobb második helyezettje is, hiszen a versenykiírás szerint ők is szerepelhetnek a döntőben. – írja az mlsz.hu.

A fesztiválon Debrecen, Kecskemét, Miskolc, Szeged, Szeged-Móraváros, Nagykanizsa, Siófok, Zalaegerszeg és Örkény csapatai, valamint a Pécsi VSK, a III.Ker. Union Veteránok és a Videoton vesz részt.

Újdonság, hogy idén külön csoportban mérkőznek meg egymással a határon túli magyar lakta területek képviselői. Dunaszerdahely (Szlovákia), Eszék (Horvátország), Lendva (Szlovénia), Topolya (Szerbia), Érmihályfalva (Erdély) mellett az OVLSE csapata alkotja a hat tagú csoportot.

A 12 csapatos döntő mérkőzései négyszer hármas csoportban zajlanak, majd következnek a helyosztók: a csoportgyőztesek az 1–4., a másodikok az 5–8., a harmadik helyezettek a 9–12. helyért folytatják a küzdelmet.

Fotó forrása: mlsz.hu