A Fradinál vizitál a St. Mihály

A lányok U16-os korosztályának kiemelt bajnokságában fontos meccsel kezdi a tavaszt a szegedi együttes.

Az U16-os leányok kiemelt bajnokságában versenyez ebben az idényben a St. Mihály FC, olyan együttesek társaságában, mint a honi női futballban meghatározó szerepet betöltő MTK – vagy éppen mint a vasárnapi ellenfél, a Ferencváros.

A szegedi lányok kiváló idényt futnak, és az ősszel lejátszott nyolc találkozójukból ötöt is megnyertek, és mindössze kettőt veszítettek el, így csak rosszabb gólkülönbségük miatt nem tölthették az őszt a dobogón. A St. Mihályra így rögtön egy kulcsmeccs vár az első fordulóban, hiszen a második helyezett Ferencváros otthonában lépnek pályára – a Fradi csupán három ponttal áll jobban Hódi Zsuzsanna tanítványainál, ráadásul az őszi mérkőzésen egy igazán szép eredményt, 3-3-as döntetlent értek el a szegediek, így, hogy a Fradi örülhetett, hogy nem kapott ki a Tápén megrendezett találkozón.

A pontszerzés újabb bravúr lenne a St. Mihálytól, hiszen a zöld-fehérek odahaza egyelőre 100%-ot nyújtanak, minden mérkőzésüket megnyerték, de a St. Mihály viszont eddig idegenben is remekül szerepel, hiszen csak egy találkozóját, a listavezető Győr elleni első meccset veszítette el.

Fotó forrása: Kovács Ferenc / szegedma.hu