Megye I tabella megtekintése

A közösségen van a hangsúly Csongrádon

Ezzel együtt előrébb végeznének, mint legutóbb.

A kilencedik helyen zárta a megyei I. osztály legutóbbi idényét a Csongrád-Kunság Aszfalt – a csapatnál a nyáron edzőváltás történt, miután a klub vezetősége úgy döntött, nem Keller Mihállyal képzeli el a folytatást. A felnőttek irányítását Korom Tibor vette át, viszont a korábbi tréner sem távolodik el a klubtól, aki az utánpótlásban vállal feladatokat a jövőben.

– Csak köszönettel tartozunk Keller Mihálynak az elvégzett munkájáért – kezdte Kiss István, a klub elnöke. – Kicsit messzebbről indítanám az elmúlt szezont, mert bizony szó nélkül köszöntek el tőlünk korábbi játékosaink. Ennek ellenére mindent megtettünk, de tény: nem zártunk sikeres szezont. Ez motivált bennünket abban, hogy változtassunk, és erősítsük meg a keretünket – mondta a klubelnök.

Összesen hat új játékos csatlakozott a Csongrádhoz, akik közül ketten, Szabó Attila és Nagy Ádám nem ismeretlen a drukkerek számára, hiszen két csongrádi játékosról van szó. Előbbi Makóról, utóbbi Pálmonostáról tér haza. Szabó Attilával együtt a Maros-partjáról érkezik a szintén belső védő Lipták Ákos, Papp Ádámot a Tiszaszigettől, míg Simai Zoltánt az FK 1899 Szegedtől szerződtették, Gaudi Ádám pedig a Hódmezővásárhely utánpótlásából érkezik a Csongrádhoz – rajtuk kívül négy, helyi ifjúsági csapatból felkerült fiatal teszi teljessé a keretet.

Ami a távozókat illeti: Bartucz Péter és Köteles Bence egyaránt a szomszédvár Szentesnél folytatja.

– Nagy változáson mentünk át, így elsősorban türelmet kérnék a csongrádi szurkolóktól. Mindenképpen jobb idényt szeretnénk zárni, mint amilyen az előző volt. Az eredményesség mellett továbbra is szem előtt tartjuk, hogy megmaradjon a családias, jó közösség, és az utánpótlásban zajló munkát is fontosnak tartjuk – tette hozzá Kiss István.

Fotó forrása: Karnok Csaba / Delmagyar.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7