NB III tabella megtekintése

A liga döntetlen-királyánál a Mórahalom

Viszont a homokhátiaknak aligha felelne meg az újabb iksz.

Az NB III Közép csoportjának két legtöbb döntetlenjével bíró együttes találkozik szombaton Szekszárdon: a tolnaiak hét, a Mórahalom pedig hat alkalommal is remizett, azonban az iksz nem valószínű, hogy egyik csapat számára is jó eredmény lenne szombaton kora estére. A Szekszárd ráadásul hét döntetlenjéből ötöt is hazai pályán ért el, ahol cserében mindössze egyetlen alkalommal kapott ki – legyőzni tehát nagyon nehéz a gárdát saját közönsége előtt. A statisztika alapján a homokhátiaknak ezt illetően nehéz dolguk is lesz, hiszen otthonuktól távol még nem sikerült három pontot szereznie Szücs Szasáéknak, viszont ahhoz, hogy a következő évet is az NB III-ban kezdje meg a mórahalmi együttes, aligha fog beleférni az, hogy idegenben ne szerezzen három pontot a csapat.

Eltiltottja nem akad a Mórahalomnak, amely első tavaszi góljára hajt – nem meglepő, de a nélkül, hogy betalálna a gárda, az idegenbeli nyeretlen szériája sem fog megszakadni, tehát támadásban, vagyis legalább azok befejezésében mindenképp javulnia kell a mórahalmiaknak. A Szekszárd két 1-1-s döntetlennel nyitotta a tavaszt, legutóbb Makóról távoztak egy ponttal, bár a csapat honlapja arról számolt be, az RKSK és a Makó ellen is nagy fölényben futballozott a gárda, ám nem sikerült három pontot szereznie.

A Mórahalom számára lassan minden mérkőzés kiemelten fontos lesz – ráadásul olyan periódust kezd meg ezzel a mérkőzéssel a homokháti együttes, amely alatt eldőlhet, hogy marad-e esélye a tagsága meghosszabbítására, hiszen a Vecséssel és a Kozármislennyel is találkozik április 7-ig a Mórahalom.

 

Fotó forrása: Oldalvonal / Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14