Megye I tabella megtekintése

A megyeegy 30. fordulójának prognózisa

Eldől, ki nyeri a bajnokságot.

Szombat 17.00 Hódmezővásárhelyi FC II. – Tiszasziget SE (az ősszel: Tiszasziget-HFC II. 1-0)

Minden bizonnyal a legtöbb szem szombaton Hódmezővásárhelyre szegeződik, hiszen bajnokot avathatnak a vásárhelyi stadionban. Ez persze közel sem lenne ínyére a hazaiaknak, hiszen ehhez az kell, hogy a Tiszasziget mind a három pontot begyűjtse Vásárhelyen – azonban a HFC II. sem mondhat még le a bronzéremről, ám ezt is csak úgy szerezheti meg, ha legyőzi a Tiszaszigetet – és közben a Csongrád odahaza nem szerez pontot. Amennyiben egy igazán senkinek sem jó döntetlen születne a meccsen, akkor az Algyő ünnepelhet a lefújás után: ugyanis így a fordulóban szabadnapos együttes megőrizné listavezető pozícióját. Sok összetevős, érdekes meccs előtt állunk, amely mindkét fél számára elképesztően fontos – a találkozóról élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik a csfoci.hu!

Szombat 17.00 Csongrád – UTC (az ősszel: UTC-Csongrád 1-2)

Egy lépést már megtett a Csongrád a szezon hátralévő részére kitűzött célok közül: a múlt héten edzőváltáson átesett gárda számára a szezon becsülettel való befejezése lehetett a reális cél, Bordányban sikerült is nyernie az immáron Keller Mihály által irányított gárdának. Az esélyeket tekintve most egy könnyebb meccs előtt áll, és egy ponttal már biztos bronzérmes, egy győzelemmel pedig még ezüstérmes is lehet, szóval motiváció bizonyára akad az idény utolsó meccsére. A kupában a döntőig jutott UTC számára az maradt, hogy 12., vagy 13. helyen fejezi be az idényt.

Szombat 17.00 Bordány – FK Szeged (az ősszel: FK Szeged – Bordány 2-5)

A Bordánynak már csak becsületbeli ügy maradt a záróforduló, ugyanis sem fentebb, sem lentebb nem mozoghat már a végeredmény tekintetében: az FK Szeged viszont még le is csúszhat, de győzelmével még akár a 10. helyre is befuthat. Kérdés, kiben maradt nagyobb motiváció az évad utolsó meccsére!

Szombat 17.00 Zsombó – Szőreg (az ősszel: Szőreg-Zsombó 5-3)

Az újonc még akár utolsóként is végezhet, és bizonyára fáradtabban is érkezhet az évad utolsó mérkőzésére, hiszen szerdán egy izgalmas meccsen maradt alul az UTC vendégeként a kupa elődöntőjében. Az egész tavasszal nyeretlen Zsombónak nem lesz könnyű dolga az olykor meglepetésekre is képes Szőreg ellen: a vendégek számára már csak az a tét, kicsúsznak-e a legjobb tízből.

Szombat 17.00 Szentes – Ásotthalom (az ősszel: Ásotthalom-Szentes 0-0)

Zsinórban öt vereség, és nyolcmeccses nyeretlenségi széria: nem túl jól telik az elmúlt időszak a Kurca-partján. A javítás sem ígérkezik könnyűnek, még ha az Ásotthalom botladozott is a tavasz folyamán. Valódi tét már nincs egyik gárda számára sem – de aligha mindegy, milyen szájízzel vonulnak nyári pihenőre a csapatok!

Szombat 17.00 Sándorfalva – Deszk (az ősszel: Deszk – Sándorfalva 1-6)

A sereghajtó nem tudta megállítani az Algyőt egy hete, most pedig ahhoz a Sándorfalvához utazik, amely ugyan előző három meccsén nem szerzett pontot, de több élcsapattól is pontot rabolt a tavasz folyamán. A Deszk még előzhet, de ehhez szüksége van a Zsombó vereségére is a mellett, hogy nyerjen Sándorfalván – ami idén azért többeknek nem sikerült!

Szombat 17.00 SZVSE – Kiskundorozsma (az ősszel: Kiskundorozsma-SZVSE 2-1)

A SZVSE bejutott a kupadöntőbe, ezzel elérte mindazt, amit kihozhatott ebből a szezonból, azok után, hogy világossá vált, nem érhet oda a dobogóra. A zárókörre is akad motivációja, hiszen ősszel meglepetésre mindhárom pontot otthagyta Dorozsmán – ha sikerülne visszavágnia, az az ötödik helyet jelentené a Vasutasok számára. A Dorozsma kicsúszhat a legjobb nyolcból, ha nem szerez pontot a SZVSE-stadionban!

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7