NB III tabella megtekintése

A saját útját járná a Szeged-GA

Kemény meccset vár a Kecskemét ellen Joao Janeiro.

– Minden győzelem nehéz, vagy ha nem, az attól függ, milyen az ellenfél, mert persze nem egyedül játsszuk a játékot. Ebben az esetben a Paks az első csapatból is hozott játékosokat, de volt karakterünk, és jó volt a gárda hozzáállása is – értékelte a Pakson aratott győzelmet a klub honlapján Joao Janeiro, a Szeged-Grosics Akadémia vezetőedzője.

A portugál tréner hozzátette, számára nincs kevésbé fontos játékos – arra a kérdésre pedig, hogy mit szól ahhoz, hogy Andorka Péter az elmúlt két meccsen egyaránt győztes gólt szerzett, azt válaszolta, mindez kemény csapatmunka eredménye. – Mielőtt ő a kapuba talált, négy másik játékos tett azért, hogy hozzá kerüljön a labda, és eredményes lehessen. Mindenesetre boldog vagyok Andorka miatt, mert keményen dolgozik a csapatért, és az a személyes jutalma, hogy gólt szerzett!

A Szeged-GA vasárnap a Kecskemét ellen folytatja a bajnokságot – erre a meccsre először futhat ki úgy a gárda, hogy listavezető pozícióból várhatja a fordulót. – A Kecskemét sokat javult, a tavaszi szezonjukról mindent elmond a statisztika, hiszen nyertek a Dunaújváros, a Paks, a Hódmezővásárhely ellen, és döntetlent játszottak a Szentlőrinccel. Még egyszer mondom, nagyon sokat javultak, így ez már nem az a csapat, amelyik a bajnokság elején volt. Nekünk a saját utunkat kell járnunk, játszani a saját játékunkat. Vasárnap kemény meccsre számítok! A meccsen saját alapelveinket kell alkalmaznunk, és küzdenünk kell minden labdáért, az utolsó verejtékig! – zárta Joao Janeiro.

Fotó forrása: szeged-grosicsakademia.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
7.ESMTK57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.SZEKSZÁRDI UFC47
14.DUNAÚJVÁROS47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14