A SZVSE kétszer is vezetett, de kiesett, a Szeged-Csanád GA továbbjutott

Egy csapatunk lesz ott a legjobb 32 között.

Magyar Kupa, 7. forduló

Október 30., szerda, 12.30

SZVSE – Ózd 2-4 (1-0)
Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Bálint Attila (Sechna Gábor, Korbely Péter Szabolcs).
SZVSE:  Leindler – Kormányos, Zsoldos, Vastag (Kelemen V. 78.), Pócs T., Fülöp, Pócs D., Szilágyi, Végh (Csamangó 59.), Beretka, Hatvani.  Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Ózd: Lékai – Pfister, Gál Sz., Czingráber, Marczis, Lévai (Tasi 86.), Zöllei, Bogáti (Gál B. 73.), Kozics, Gábor, Pataki.Edző: Várhidi Péter.
Gól: Hatvani (6.), ill. Pataki (15.), Kozics (53., 58., 64.)

Vép – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-3 (0-1)
Vép, vezette: Berényi Tamás (Keszthelyi Tamás, Kispál Márk).
Vép: Bezdi B. – Wágner, Kovács D., Varga O. Horváth B. (Szilvás (62.), Szalai, Bezdi Sz., Illés (Balikó, 75.), Baumgartner, Auer, Nagy Zs.  Edző: Török Richárd.
Szeged-Csanád GA: Alekszics – Sóron, Moga, Horváth M., Zabari, Zvara, Bitó, Cigan, Tóth M. (Pongrácz, 77.), Andorka (Orosz M., 62.), Gajdos (Dobronoky, 55.). Edző: Joao Janeiro.
Gól: Szalai (65.), ill. Andorka (19.), Gajdos (49.), Horváth M. (93.)

Vége – A SZVSE négyet kap, és búcsúzik a kupától – a Szeged-Csanád GA viszont négyet lő, és ott lesz a legjobb 32 között.

93.perc – Megvan a negyedik gól, Horváth Marcell! Szabadrúgás után eredményes a Szeged-Csanád GA játékosa, így már 4-1-re vezet Joao Janeiro csapata.

75.perc – Szépített a Vép, de már újra két góllal vezet a Szeged-Csanád GA! Előbb Szalai egy szabadrúgás utáni lecsorgót lőtt a szegedi kapuba, de negyed órával a vége előtt Sóron egyéni akcióját követően újra kétgólos a Szeged-Csanád GA előnye!

64.perc – 2-4, elúszni látszik a továbbjutás a SZVSE számára! Kozics értékesíti a ziccerét – Leindlerrel nézhetett farkasszemet, és nem hibázott.

58.perc – De csak eddig – előbb Kozics megpattanó szabadrúgásával egyenlít az Ózd, majd egy büntetőt értékesít a korábbi SZEOL-játékos, amivel már a z Ózdnál az előny!

51.perc – SŐT, a SZVSE IS VEZET! Beretka egy szöglet után eredményes, újra vezetnek a piros-kékek!

49.perc – 0-2, Gajdos! Ez is egy fejes, kettővel vezet a Szeged-Csanád GA!

FÉLIDŐ – Mindkét helyszínen véget ért az első játékrész, a szakadó esőben az igen mély talajon futballozó Szeged-Csanád GA vezet Vépen, a SZVSE pedig egyelőre döntetlenre áll az Ózddal.

19.perc – SŐT, EZ MÁR ÉRVÉNYES TALÁLAT! Andorka egy bal oldalról érkező beadást fejel a hazaiak kapujába, vezet a Szeged-Csanád GA!

15.perc – 1-1, egyenlít az Ózd! Egy beadást követően Leindler elsőre még véd, de a kipattanót már nem tudja hárítani, Pataki egalizál. Vépen lesgólig eljutott már a Szeged-Csanád GA.

6. perc – VEZET A SZVSE! Hatvani használta ki a védők határozatlanságát, majd a vendégek kapujába emelt – gyorsan megvan az előny a szegediek számára! Vépen egyelőre a hazaiaknak akadt egy lehetőségük, gól viszont még nem született.

1. perc – Mindkét helyszínen elkezdődött a találkozó: a Szeged-Csanád GA-ban többnyire azok kaptak szerepet, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak az NB II-ben, míg a SZVSE-ben mondhatni az alapcsapat lép pályára. Az Ózdban a már említett, korábbi SZEOL-játékosok mellett ott van az a Bogáti Péter is, aki korábban Mórahalmon futballozott.