Megye I tabella megtekintése

Álom és gödör a Bordány őszében

A kiváló rajtot megtorpanás követte Bordányban, így a hetedik helyről folytathatja a homokháti csapat – mindenképpen megugornák a tavalyi teljesítményt.

Hiába az öt forduló utáni hibátlan mérleg, a folytatásban nem olyan lendülettel játszott a Bordány, ahogyan kezdte a bajnokságot – mindössze nyolc pont követte ezt a hátralévő kilenc meccsen a bordányiaktól, így a hetedik helyen telelhet a Foliaplast-Bordány SK.

– Álomszerűen indult a bajnokság, azonban felemásra sikerült az őszi szezonunk. Több oka is volt, amiért így alakulhatott, az biztos, hogy megnehezítette a dolgunkat az, hogy meghatározó posztokról estek ki játékosaink sérülések miatt. Úgy gondolom, egy gödörből úgy lehet kijönni, ha lemegyünk az aljára, mi Deszken indultunk el ezen az úton, és le is értünk. A játékunkkal és az edzésmunkánkkal, edzéslátogatottsággal nem volt probléma, persze negatívabb volt a hangulat, de jól jöttünk ki ebből a szituációból. Egy pici pluszt kell hozzátennünk a tavasszal, és jönni fognak az eredmények is. – nyilatkozta a delmagyar.hu-nak Hódi Mihály, a Foliaplast-Bordány SK vezetőedzője.

Hozzátette, bár elsősorban nem helyezésben gondolkoznak tavaszra, ha megfelelő lesz a hozzáállásuk, akkor sikerülhet a tavalyi hatodik helynél is előrébb végezniük. – Tudomásom szerint több játékosunkat is megkeresték, de senki nem szeretne elmenni. Ha magasabb osztályból érkezik ajánlat, akkor elengedjük az érintettet. Játékos-párti vagyok, az első, hogy a futballista fejlődhessen, ennek nem leszünk gátjai.

Ami fontos a Bordány tavasza kapcsán, hogy tizenegy meccsüket is hazai pályán játszák, a Tiszasziget elleni, március 31-i bajnokit követően csak saját pályáján játszik a csapat, ám ezt lehetőségnek látja Hódi Mihály. A január 16-i felkészülési rajtot a másnap esedékes, HFC elleni edzőmeccs követ, majd a St. Mihály és az FK Szeged ellen játszik még a felkészülés jegyében a Bordány a Téli Bajnokságon való szereplés mellett.

Fotó forrása: delmagyar.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7