Megye I tabella megtekintése

Ásotthalmon remélik, véget ér a sérüléshullám

Ha hozza az utolsó bajnokiját a Szentes ellen az Ásotthalom, most őszi bajnokként beszélhetnénk a nyáron szinte teljesen átalakult együttesről – Kószó László ugyanakkor óvatosan fogalmazott a tavaszi folytatás előtt.

Baji Renátóék csupán a nyitófordulóban szenvedtek vereséget, ám az Algyő ellen elveszített 4-1-s vereséget követő 13 mérkőzésük közül kilencet is megnyertek, az eredményes bajnoki ősz mellett pedig akárcsak tavaly, idén is kiléphetett a Magyar Kupa országos főtáblájára a gárda. Kószó László rendre szűk kerettel dolgozhatott a szezon első felében, így az első számú feladat az lehet a télen, hogy bővítsék a csapat keretét. – írja a delmagyar.hu.

– Két-három ember mindenképpen igazolni szeretnénk a télen, de ilyenkor borzasztó nehéz minőségi futballistát szerződtetni. Négy tartós sérültünk volt az ősszel, míg a riválisoknak igen komoly keretük van, addig nálunk többször előfordult, hogy Baji Renátónak csatárként kellett a kapuba állnia. E mellett infrastruktúrában sem tudjuk felvenni a versenyt a vetélytársakkal, nekünk nincs műfüves pályánk, így ha kemény lesz a tél, akkor Mórahalomra kell átjárnunk edzeni. Mindezzel együtt is azt mondom, senki sem gondolta volna a nyár után, amikor szinte a teljes keret kicserélődött, hogy így fogunk szerepelni az ősszel, miközben több ifjúsági labdarúgót is bevetettünk a felnőttek között. – összegzett Kószó László, aki hozzátette, a tavaszi idényüket is meghatározhatja, milyen arányban sújtják a csapatot a sérülések.

Az Ásotthalom január 16-án kezdi meg a felkészülést, első edzőmérkőzését pedig január 27-én 11 órától a Hódmezővásárhelyi FC ellen vívja, de találkozik az FK 1899 Szegeddel, a Kiskunhalassal és egy Bács megyei II. osztályban szereplő gárdával is a bajnoki rajtig.

Fotó forrása: szegedma.hu / Kovács Ferenc

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7