Megye I tabella megtekintése

Átalakul, de megtartaná a hangulatot a Szőreg

Hárman már távoztak, többen érkezhetnek – a célok változatlanok.

Rosszul kezdett a megyeegyben a Szőreg, azonban a Rákóczi az utolsó öt őszi fordulóból háromban is nyerni tudott, ezzel pedig az első tízig, egészen pontosan a kilencedik helyig kapaszkodott fel a szőregi együttes.

– Teljesen új csapattal indultunk neki az őszi szezonnak. A vezetőség és a szurkolók viszont végig pozitívak voltak a csapat felé, ezt sikerült meghálálni az ősz végén mutaott teljesítménnyel. Tavasszal minimum ugyanezt szeretnénk hozni, amit ebben a félévben sikerült, továbbra is egy szerethető csapatot akarunk felépíteni, de ezért keményen kell dolgoznunk. – fogalmazott a delmagyar.hu-nak Tóth Tamás, a Szőreg edzője.

Hozzátette, azt a közeget szeretnék megőrizni, amely az ősszel is jellemezte a csapatot, amelynek köszönhetően a játékosok szeretne edzésre járni. – Ezt a közeget szeretnénk megőrizni, fontosnak tartjuk, hogy olyan hangulat uralkodjon a csapat körül, amiben jól érzik magukat a játékosaink.

A Szőreg már túlvan egy felkészülési mérkőzésen, a HFC II.-től 7-5-re kapott ki az együttes, ám ezen a találkozón mesterhármasig jutott Dongó Dénes: a Móravárosi Kinizsitől érkező játékos a gólszerzést segítheti a csapatnál. Mellette Bodó Attila, Mácsai Dávid, Mityók Gergő egyaránt a SZVSE-től kerülhet Szőregre, de a gyálaréti Gantner Gergő is szőregi szerelést húzhat tavasszal. Ahogy arról már beszámoltunk, Horváth-Harmat Gábor, Pióker Tamás és Pióker Tibor Deszkre igazolt.

A felkészülés terén a Szőreg részt vesz az ásotthalmi Csongrád megyei klubcsapatok tornáján, e mellett január 27-én játszik a SZVSE-vel, február 10-én a Kiskundorozsmával, február 15-én pedig a Mórahalom U19-es csapatával, valamint a Téli Bajnokságban is pályára lép. A makói fordulókban az Apátfalvával, a Kübekházával és a Székkutassal találkozik a gárda.

Fotó forrása: Kovács Ferenc / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7