Az azeriek ellen kezdenek Rutai Balázsék

Három szegedi játékossal kezdi meg szereplését a magyar strandlabdarúgó-válogatott.

A magyar strandlabdarúgó-válogatott a hét elején a kínai Haikouba utazott, ahol részt vesz egy nemzetközi négyes tornán, amelyen – tavalyi diadala után – címvédőként szerepel. Ughy Márk szövetségi edző nyolc mezőnyjátékost és két kapust hívott meg a viadalra, melyet pénteken az azeriek ellen kezdünk meg, majd a csehek és a kínaiak lesznek a mieink ellenfelei. – írja az mlsz.hu. A tornán Deák Donát, Rutai Balázs és Szentes-Bíró Tamás is részt vesz, mint megyei játékos.

– Fiatal kerettel vágunk neki a tornának, egy idősebb játékosunk van, Fekete Viktor. Az a célunk, hogy a fiatalok nemzetközi rutint szerezzenek, és kiderüljön, kiket tudunk beépíteni közülük a válogatottba. Szeretnénk megvédeni a címünket, de nehéz dolgunk lesz, az A-ligás azeriek elleni első meccsen kiderül, hogy lehet-e erre esélyünk – mondta Ughy Márk az mlsz.hu-nak.

A magyar válogatott kerete:

Deák Donát, Fekete Viktor, Genczler Kornél, Gulyás Kristóf, Iváncsik Norbert, Lipők Benjámin, Menyhei Zoltán, Rutai Balázs, Szentes-Bíró Tamás, Turós Viktor

A torna programja:

Április 6., péntek: Azerbajdzsán-Magyarország
Április 7., szombat: Magyarország-Csehország
Április 8., vasárnap: Kína-Magyarország

Fotó forrása: mlsz.hu