NB III tabella megtekintése

Az emberi tényezők repítik a SZEOL-t

Nehéz helyzetből várta a szezont az NB III-as SZEOL SC, azonban eredményes őszt produkáltak Siha Zsolt tanítványai.

A klub Facebook-oldala készített őszértékelő interjút a SZEOL SC ügyvezetőjével, Halkó Pállal, aki elmondta: összességében reálisnak tartja a szegediek megszerzett pontját és negyedik helyét az NB III Közép-csoportjában, hiszen három olyan csapat előzi meg a kék-feketéket, amely lényegesen jobb körülmények között dolgozhat. 

Halkó Pál kitért rá, az emberi tényezők rengeteget számítottak a SZEOL sikeres őszében, hiszen nem is kapaszkodhatnak nagyon másba, ahogy fogalmaz, például egy év alatt nyolc különböző helyszínen kellett végezniük a felkészülést. – Mi más lehetne? Hogy bérelt pályán kell játszanunk a mérkőzéseinket, ahol még nem hogy edzeni, de egy edzőmérkőzést sem tudunk lejátszani? Hogy az önkormányzati támogatásunk alul múlja a négyezer lakosú falvakét? Hogy a szponzori hajlandóság kimerül a pitiáner ígérgetésekben? Hogy a szegedi önkormányzati cégeknél a futball TAO támogatása le van tiltva? Gyerekeink a buszról leszállva nem az álmosságtól, hanem a döbbenettől dörzsölgetik a szemüket, akkora a kontraszt a mi helyzetünk, és most már szinte bárhol máshol tapasztalható körülmények között. – mondta őszintén Halkó Pál.

A klubvezető megjegyezte, megerősítést nyert, hogy számukra nincs más választás, előttünk a kijelölt út a saját nevelésű, de legalábbis a helyi és környékbeli kötődésű labdarúgók foglalkoztatása, a a felnőtt csapat edzéseit látogató, illetve már tétmérkőzésen bemutatkozó fiatalok között egyaránt van kapus, védő, középpályás és csatár is.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja!

Fotó forrása: Kovács Ferenc

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14