Megye I tabella megtekintése

Az építkezés éve jöhet Tiszaszigeten

Elcserélték az első meccsük pályaválasztói jogát.

Több labdarúgó is távozott a nyár folyamán a Tiszaszigettől: a fiatalok közül Rádi Martin, Deák Bence és Bozóki Richárd is az Algyőhöz szerződött, míg Kántor Máté az NB III-as Dunaharaszti csapatában folytatja – Papp Ádám pedig a Csongrádnál kezdi meg az új évet. Az érkezési oldalon Gajdacsi Mátyás (Balástya) és Godó László (SZVSE) neve mellett Puskás Csaba szerepel, aki Kiskundorozsmáról érkezett a legutóbbi három évben egyaránt a dobogón végzett csapathoz.

– Úgy fogalmaztam a vezetőknek, ez az építkezés éve lehet számunkra, hiszen borzasztóan kemény idény előtt állunk – mondta Bernát Péter, a Tiszasziget játékos-edzője. – Idén megpróbáljuk a fiataljainkat beépíteni és egy sikeres csapatot összerakni, bár utóbbi sokkal nehezebb lesz, mint korábban – tette hozzá a szigetiek mestere.

Az átigazolások kapcsán Bernát Péter megjegyezte, az mindenképp erősítés számukra, hogy Rutai Balázsra továbbra is számíthatnak: igaz, az előző idényben 25 gólig jutó támadó a futsal NB I-ben szereplő Kecskemét edzéseihez és meccseihez igazíthatja majd a szigeti tréningeket.

– Valahol ez jó, hogy ennyi megkeresést kaptak a játékosaink, ez számunkra, a munkánk iránt egyfajta elismerés. Nem egyszerű megismételni azt, amit az elmúlt években megtettünk. Bizonyítja a HFC elleni kupameccsünk is, hogy nem feltartott kezekkel fogunk kifutni a pályára idén sem, erre építhetünk a későbbiekben! Itt köszönném meg az Algyő sportszerűségét, hiszen ellenfelünk belement, hogy felcseréljük az első meccs pályaválasztói jogát, hiszen nálunk most falunap lesz, illetőleg a kora tavaszi időjárás miatt nem biztos, hogy mi akkor meg tudjuk rendezni a meccset – mondta Bernát Péter annak kapcsán, hogy bár eredetileg Algyőn kezdték volna az idényt, így ők fogadhatják a címvédőt a szombati nyitófordulóban.

Fotó forrása: Tiszasziget SE / Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7