Megye I tabella megtekintése

Bowlingozással hangolt a hajrára a Szentes

Kimozdultak a Kurca-partiak.

Elveszítette az örökrangadót a Szentesi Kinizsi legutóbb a Csongrád ellen: a szentesiek hiába dolgoztak ki több lehetőséget az első félidőben, nem tudtak betalálni, a szünet után azonban a Csongrád élt a felkínált lehetőséggel, hibákkal, és mindhárom pontot hazavitte Szentesről.

– Voltak nem igazán biztató előjelek, Juhász Csabi vírusos fertőzés miatt nem tudta vállalni a játékot, és voltak még hiányzóink – kezdte Némethy László, a Szentesi Kinizsi edzője a csapat Facebook-oldalának. – Kimaradtak a helyzeteink, pedig az első félidőben eldönthettük volna a meccset. Hetek óta ez a problémánk, hogy nem tudunk élni a helyzeteinkkel, majd a második félidő közepén egy hiba megtörte a társaságot. Nem érdemeltünk vereséget, de gólra játsszák a futballt – értékelte a rangadón nyújtott teljesítményt a Szentes trénere.

A Kinizsi ezzel a nyolcadik helyen áll a bajnokságban, de a hátralévő két forduló eredményeitől függően még lehet hatodik, vagy akár tizedik.

– Megyünk az FK Szegedhez és jön a Szőreg – valahogy fel kellene rázni a társaságot, hiszen két nyerhető meccs előtt állunk. Kis csapatépítő programot szerveztünk, eljöttünk bowlingozni, ezzel is remélhetőleg hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy sikeresen zárjuk a szezont – tette hozzá Némethy László.

Fotó forrása: Szentesi Kinizsi / Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7