Búcsúztak a Szeged-GA korosztályos csapatai

Az U14 és U17-es csapat is kiesett az osztályozó során.

Szombaton a Szeged-Grosics Akadémia két korosztályos csapatára is komoly meccs várt, hiszen az U14-es és U17-es csapat is visszavágót játszott a saját korosztályának osztályozója során – mindkét csapat 1-1-s döntetlent játszott a hétközi odavágók során hazai pályán.

Az U14-esek Balmazújvárosba utaztak, és nem sikerült betalálniuk – sőt, a párharc második felvonása nem is hozott gólt, így a Balmaz számára az idegenben szerzett egy gól továbbjutást jelentett.

Balmaz FC-Olasz FS – Szeged-Grosics Akadémia 0-0
U14-es osztályozó, 2. mérkőzés. Balmazújváros, vezette: Erdélyi Bence (Szabó József, Szilágyi Zsolt).
Szeged-GA: Kőrösi – Murár, Kovács P., Szalai, Horváth Z., Lippai G. (Savanya), Jójárt (Karácsonyi), Bácsi (Kószó), Arany (Sahin-Tóth), Mikó, Gál. Edző: Dürgő Péter.
A párharc végeredménye: 1-1, idegenben lőtt góllal továbbjutó a Balmazújváros

Az U17-esek a Kisvárda elleni győztes párharcot követően arra kényszerültek, hogy győzzenek Vácott, hiszen hétközben a hajrában értékesített büntetőnek köszönhetően sikerült egyenlíteniük. Ezúttal a meccs eleje bizonyult döntőnek, hiszen a Vác már az első percben előnybe került – most viszont nem sikerült az egyenlítés, ami a hosszabbítást jelentette volna, így az U14-es csapat sem jutott fel.

Vác VLSE – Szeged-Grosics Akadémia 1-0 (1-0)
U17-es osztályozó, 2. mérkőzés. Vác, vezette: Rúsz Márton (Ambrus Dániel János, Nagy Petra).
Szeged-GA: Sági – Nagy M., Vajda, Mészáros, Kis B., Dobronoky, Holcsik, Csizmadia (Kapic), Masa (Horváth L.), Ábrahám, Gulyás. Edzők: Ioan Patrascu, Hadár Attila.
A párharc végeredménye: 2-1 a Vácnak.

Fotó forrása: Szeged-Grosics Akadémia