Csak visszautasíthatatlan ajánlat kedvéért hagyná el a Lokit Sós Bence

Minderről a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt.

– Ha jönne egy kihagyhatatlan lehetőség, biztos elgondolkoznék, de jól érzem magam, szeretek mindenkit a klubnál jelenleg. Most egy saját nevelésű játékosnak nagyon jó élete van Debrecenben, sok pozitívat kapunk mindenkitől, tehát ha nem jönne egy visszautasíthatatlan ajánlat, akkor maradnék a Lokinál – szögezte le a csakfoci.hu-nak adott interjújában Sós Bence, a Debrecen hódmezővásárhelyi labdarúgója. Beszélt arról is, bár nem csak őt, hanem csapatát is több sérülés nehezítette ebben a szezonban, ám ezeket a helyzeteket jól kezelték.

A Debrecennek esélye van még arra, hogy odaérjen a nemzetközi kupaszereplést érő harmadik helyre: ennek kapcsán kifejtette: nem mindegy a sorsolás sem, hogy meddig juthat a csapata Európában. – Láthatjuk például a Videoton esetében is, hogy hiába egy magyar szinten nagyon erős gárda, valami rendre hiányzik a csoportkörhöz. Ha selejtezőt játszhatunk majd, mindent megteszünk azért, hogy minél tovább jussunk – fejtette ki.

– Igen, az agyrázkódásos sérülésemnél lehet, hogy egy rutinosabb játékos nem ment volna bele abba a szituációba. Én viszont nem ijedtem meg, de rosszul jöttem ki belőle. Hozzáteszem, hogy Hódmezővásárhelyről sikerült kitörnöm, ami nagyon nehéz volt, és nagy köszönet jár ezért a debreceni labdarúgásnak, és főleg Herczeg Andrásnak. Nyáron már csak miatta sem mentem el, szeretném neki és a debrecenieknek meghálálni, hogy hittek bennem, és kiemeltek abból a közösségből. Változok én is, de azt nem szeretném, hogy kiverjék belőlem a megfelelési kényszert, mert ez a siker titka – tette hozzá.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja!

Fotó forrása: Szabó Miklós / NSO.hu