Megye I tabella megtekintése

Csupán három meccset hoz a megyeegy hétvégéje

Csonka fordulóval folytatódik a megyei I. osztály a kupamérkőzések miatt.

Algyő – Csongrád-Kunság Aszfalt szombat, 16.00 (Vezeti: Csöngető Endre – Halász József, Fodor Lajos)

A címvédő egyre inkább játékba lendül, két győzelmet követően viszont nem ígérkezik könnyűnek a Csongrád elleni folytatás. Ha Podonyi Norbert együttese valóban meg szeretné kezdeni a felzárkózást, akkor be kell húznia ezt a meccset – más kérdés, hogy a Csongrád egyrészt egy feldobottan érkezhet egy megnyert rangadó után, valamint Korom Tibor tanítványai is szeretnének fentebb kapaszkodni, ehhez pedig bizonyára szükség lenne az algyői pontra, pontokra.

Tiszasziget – Röszkeszombat, 16.00: (Vezeti: Pataki Győző – Rácz Béla, Szabó Gábor).

A hazaiak legutóbb egy rossz tíz-tizenöt percnek köszönhetően simán alulmaradt a Hódmezővásárhelyi FC vendégeként – ráadásul a csapatnál beütött sérüléshullám sem éppen apadni látszik, ez pedig alapvetően meghatározza a szigetiek játékát. Mindezek mellett is a tavalyi ezüstérmes tűnik esélyesebbnek, bár a Röszke például a Csongrádot már megtréfálta idegenben, azaz képes a bravúrra – erre lenne szüksége szombaton is, ha el akarja kerülni a vereséget.

Mórahalom – Szentesi KinizsiVasárnap, 16.00 (Vezeti: Kovács Attila – Barta Norbert István, Szalai Szabolcs István).

Az egyetlen vasárnapi mérkőzés igen érdekes 90 percet tartogat. Az újonc Mórahalom nem szerepel rosszul eddig a megyeegyben, legutóbb simán győzött Röszkén, így négy meccs után már hat ponttal áll a tabellán. A magyar kupa okozta fáradalmak is lassan a múlté, így kissé pihentebben várhatják a Szentes elleni csörtét. A Kurca-partiak eddig minden idegenbeli meccsüket elveszítették, nem volt ez másképp Csongrádon sem – márpedig ha el szeretnék érni céljaikat, akkor ezen változtatniuk kell, erre pedig most Mórahalmon nyílik lehetőségük.

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7