Dobogósak a mórahalmi hölgyek

Öt év után nyertek újra érmet.

A hét csapat részvételével zajló Bács megyei női labdarúgó-bajnokság harmadik helyén végzett a Mórahalmi TSE csapata. A homokhátiak 12 meccsükön 23 pontot szereztek, a Dunaújváros kettővel, a bajnok Kiskőrös hárommal több pontot gyűjtött.

– Nos, hírül sem fényévnyi távolság, akár szebben csillogó érmet is begyűjthettünk volna, talán az őszi bajai döntetlen a legfájóbb pontvesztés, és kis szerencsével tavasszal akár egy extra győzelem is meg lehetett volna Kiskőrösön, de ne legyünk elégedetlenek, szép idényt zárhatunk így is – írja az eredmény kapcsán a csapat Facebook-oldala.

– Szeretjük ezt a bronzérmet, hisz egy 7., majd két 6., és egy többet is ígérő 5. hely után, 5 év böjtölést követően léptünk fel újra a dobogóra. A létszámunk, átlagéletkorunk egyáltalán nem ideális, mégis olyan mag alakult ki, olyan társasággal tudtunk dolgozni a szezon során, akikre szinte végig lehetett számítani, az állandóság stabilitást adott. Megtanultunk győzni is, olykor gyenge játékkal, de többet ért a végelszámolásnál, mint a szép „halálok”. Továbbra is a kevés kapott gól jellemzi csapatunkat, de emellett sikerült gólokat lőni, és már nem a 0-0 a slágereredményünk – teszik hozzá.

Fotó forrása: Mórahalmi Női Focicsapat / Facebook