Ellenfelekre várnak

Hétfőn 10 órától sorsolnak az MLSZ-ben.

Hétfőn 10 órától az MLSZ székházában tartják a magyar kupa országos főtáblájának első fordulós sorsolását. Ebben a körben (és a következőben) az NB II.-es és NB I.-es csapatok még nem lépnek pályára. Csongrád-Csanád megye így öt csapattal lesz érintett a mai sorsoláson, a Hódmezővásárhelyi FC és az SZVSE mellett a tavalyi év során a megyei bajnokságokból a Tiszasziget, az Algyő és a Kiskundorozsma jutott fel a főtáblára.

Az új lebonyolítás szerint a csapatokat négy, 32 tagú csoportba sorsolták, itt pedig bárki kaphat bárkit, így lesz ez a következő fordulóban is. A meccseket augusztus 7-én rendezik.

A Dél-keleti csoport beosztása: Albertirsa SE, Algyő SK, BKV Előre (NB III.), BVSC-Zugló (NB III.), Cegléd (NB III.), CSO-KI Sport Csomád, FC Dabas (NB III.), Dabas-Gyón FC (NB III.), ESMTK (NB III.), Fővárosi Vízművek SK, Füzesgyarmati SK (NB III.), Gyömrő UFC, Gyulai Termál FC, Hódmezővásárhelyi FC (NB III.), Ikarus Budapest SE, Jamina SE Békéscsaba, Jánoshalmi FC, Jászberényi FC (NB III.), Kalocsai FC, Karcagi SE, Kiskőrösi LC, Kiskundorozsmai ESK, Körösladány MSK, Monor SE (NB III.), Ráckeve VAFC, Rákosmente FC (NB III.), Szabadszállási SE, Szarvasi FC, SZVSE, Taksony SE, Tiszasziget SE, Törökszentmiklósi FC (NB III.).