Először kapott ki itthon a St. Mihály

Elvitte a pontokat a Győr.

A remekül szereplő ETO FC Győrt fogadta a KÉSZ-St. Mihály Szeged: a vendégek egy korábbi szegedi játékos, Herczeg szabadrúgása után korán egy kapufáig jutottak, majd negyed órányi játékot követően egy jobb oldali beadást Cameron fejelt a szegedi kapuba. Az első fél óra végén kétgólos hátrányba került a St. Mihály, miután Herczeg maradt üresen, és lőtt a felsőbe, majd a szünet után Süle távoli lökete is beakadt.

A St. Mihály ugyan próbált játszani, és el is jutott a vendégek kapujáig, de hátul magabiztosabb lábakon álltak a Rába-partiak – végül egy újabb lapos beadás végén a negyedik góljukat is megszerezték a vendégek, így először kapott ki a Szent Gellért Fórumban a St. Mihály.

A St. Mihály számára még egy mérkőzés van hátra az őszi idényből, jövő szombaton az FTC-t fogadják a lányok.

Simple női NB I., 11. forduló

KÉSZ-St. Mihály Szeged–ETO FC Győr 0–4 (0-2)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Urbán Eszter (Nyeste, Jávorka).
St. Mihály:Csapó – Pacsuta (Farkas N.), Marcea, Papp, Micic (Tornyi), Dékány (Sajti), Pilán, Knezevic, Balázs (Vincze N.), Suták (Lovászi), Németh Zs. Edző: Koncz Zsolt.
ETO: Borok – Vida, Savanya (Sali 64’), Malesevic (Siklér 64’), Németh L., Kaziupa, Nagy F., Herczeg, Süle, Cameron (Hubacsek 87’), Khimych (Fél P. 76’). Edző: Dörnyei Balázs.
Gól: Cameron (18.), Herczeg (31.), Süle (59.), Siklér (72.).