Megye I tabella megtekintése

Előtérben a helyi fiatalok Szentesen

Értékes relikviával is gazdagodott a klub.

– A minimális elvárásunkat teljesítettük – kezdte a klub Facebook-oldalának adott értékelését Némethy László, a Szentesi Kinizsi edzője, miután a Kurca-partiak nyolcadik helyen végeztek a megyei I. osztályban.

– A hatodik hely is elérhető lett volna. A bajnok ifjúsági csapatból fogunk felhozni játékosokat, az egyesület célja a továbbiakban is az, hogy hazai játékosok alkossák a Szentesi Kinizsi felnőtt csapatát. Erősödni fog a bajnokság, itt lesz egy Mórahalom, egy Hódmezővásárhely és a Makó, az első hat hely szinte borítékolható. A lényeg, hogy a szentesi srácokat építsük be a csapatunkba, de az biztos, hogy komoly munkára lesz szükség a következő szezonban a céljaink eléréséhez – nyilatkozott a szentesiek trénere.

A csapat kapott egy, a Budapest Honvéd Magyar Kupa döntőjében szereplő játékosai által aláírt kispesti mezt, amit Bozó Zoltán, a Budapest Honvéd új tulajdonosa ajánlotta fel a Szentes számára. Az ajándékot Gémes László vitte el az összejövetelre – a mez pedig különösen kedves volt a szentesi edző számára, hiszen Némethy László éppen a Honvédban játszotta élete első NB I-es mérkőzését.

– 19 évesen kerültem a Honvédhoz, ott játszottam első NB I-es mérkőzésemet. Életem nagy élménye volt, örülök, hogy a Honvédhoz lesz valami közünk – fogalmazott.

Fotó forrása: Szentesi Kinizsi / Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7