Élvezi az apa-szerepet Hrepka Ádám

A szegedi támadónak megszületett a kisfia.

– Imádom! Nagyon sokat vagyok Ábellel, szerencsére sok időt tölthetek vele. Nagyon sírós, de reméljük, ez előbb-utóbb alábbhagy. Délután vannak az edzések, így délelőtt vele lehetek, es­­te pedig a fürdetésre hazaérek – mondta Hrepka Ádám a delmagyar.hu-nak annak kapcsán, hogy nemrég megszületett kisfia, így már édesapaként járhat az NB III-as Monor edzéseire, meccseire.

A korábbi válogatott csatár hozzátette, jelenleg mindent alárendeltek a családalapításnak, Monoron pedig barátok közé érkezett.

– Remek kis társaság van Monoron! Egy vidéki, NB II-es alsóházi csapat és egy bajnoki címért küzdő NB III-as csapat között nincs olyan hatalmas különbség. Az edző a barátom, nem is kellett elköltöznünk, úgyhogy tényleg jól érzem magam, és remélem, mindenki nyer ebben a helyzetben.

A jövővel kapcsolatban Hrepka Ádám elmondta, a lényeg, hogy most minél többet játsszon.

– Hogy télen milyen lehetőség lesz, az majd kiderül. Nagyon fontos, hogy itt élünk, ahol, szeretünk, de ha olyan lehetőség adódna, amiért érdemes azt feladni, akkor átgondolnánk. Ilyenkor az ember már mérlegel, egy év NB II-ért nem biztos, hogy érdemes feladni mindent.

Fotó forrása: Monor SE