Megye I tabella megtekintése

Fejben kell frissítenie a Szentesnek

Évzáró vacsorát tartottak a Kurca-partiak.

A megyei I. osztály csapatai közül a Szentesi Kinizsi számára ért véget a legkorábban a bajnokság, hiszen a szentesiek az utolsó őszi fordulóban már szabadnapjukat töltötték.

A gárda évzáró vacsoráján az edző úgy összegzett, nem úgy sikerült a félévük, ahogy azt szerették volna, hiszen az utolsó előtti helyen áll a Szentes a téli záráskor.

– Nem mentegetőzés, csak tény: rengeteg sérülttel indult a bajnokság, sajnos őket pedig nem tudtuk pótolni, ennek ellenére hat pontot szereztünk az első négy meccsen, csak végül ennyink is maradt – kezdte a klub Facebook-oldalának adott értékelését Némethy László.

– Morális problémáink is akadtak, a jobb csapatoktól elszenvedett vereségek után nem tudtuk magunkat függetleníteni a következő mérkőzésen. Személyi változásokra is szükség lesz, összedugjuk a fejünket a január 20-i alapozásig. Mindenkit az vezérel, hogy a csapatot visszahozzuk a nyolc-tizedik helyre, erre most is képesnek tartom a brigádot – ez azon múlik, fejben hogy tudják magukat helyretenni a játékosok – mondta a Szentes trénere.

Fotó forrása: Szentesi Kinizsi Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7