Felcsútra kerülhet a Szegeden született középpályás

A 25 éves labdarúgó már a télen válthat.

– Hatos számú játékosunknak a további együttműködés reményében havi nettó 2 millió forint feletti alapfizetést, lakást, kocsihasználatot és étkezést ajánlva szerettük volna meghosszabbítani a június végén lejáró kontraktusát, ezt Windecker József nem fogadta el. Sőt, az úgynevezett magyar szabállyal érvelt, miszerint nélküle csapatunk nem tudja az MLSZ által ajánlott törekvési elvet tartani. Ezzel a kereseti összeggel a legjobban fizetett játékosaink sorába léphetne, mindemellett prémiumrendszerünknek köszönhetően további komolyabb összeget kereshetne, valamint a céljaink elérését követően – ami az Újpest FC-nél a szezon végeztével nem lehet más, mint az európai futballporondra történő kijutás – év végi bónusz is illetné, ahogy a csapat többi tagját is. Az Újpest FC a jövőben sokkal inkább olyan játékosokra szeretne maximálisan fókuszálni, akikre hosszútávon számíthatunk, építhetünk. – szól a klub közleménye az ujpestfc.hu-n.

Korábban írtuk:

Az Újpest FC 25 éves középpályása, Windecker József a Puskás Akadémiához szerződhet: a Szegeden született labdarúgó alapember volt a liláknál, ám egyelőre nem tudott megállapodni klubjával új szerződéséről – a jelenlegi kontraktusa pedig a nyáron lejár. – írja az nso.hu.

Windecker 2015 nyarán Győrből került Újpestre, ám rögtön azon a nyáron megsérült, Antwerpenben megműtötték, és csaknem fél évig tartott a felépülése, s 2016 februárjában játszotta első tétmeccsét az Újpestben. Az azonban még közel sem biztos, hogy valóban Felcsútra vezet az útja, mert korábban volt iránta érdeklődés külföldről, például Izraelből is. Márpedig kérdésesnek tűnik, hogy fél évvel a szerződésének lejárta előtt elkötelezné-e magát magyar klubhoz, vagy inkább kivár a nyári, külföldi folytatás reményében.

Fotó forrása: ujpestfc.hu