Megye I tabella megtekintése

Fontos 90 perc vár a felekre Tiszaszigeten

A tavalyi bronzérmes a Vasutasokat fogadja.

A megyei I. osztály 11. fordulójának kiemelt mérkőzését Tiszaszigeten rendezik szombaton, ahová az egyik bajnokesélyes, a SZVSE érkezik. A hazaiak legutóbb emberhátrányban játszva is gólt lőttek, majd később mindhárom pontot be is gyűjtötték Bordányban – a SZVSE pedig egyelőre magabiztosan menetel a bajnokságban, és a makói döntetlent leszámítva minden mérkőzését megnyerte, eddig a nehéznek tűnő akadályokat is sikerrel vette a csapat.

– Bízom abban, hogy a múlt heti győzelmünk lökést ad a hátralévő fordulókra. Nem lesz egyszerű dolgunk, a SZVSE sok, magasabb osztályt megjárt labdarúgót igazolt az utóbbi időben. A mérkőzést azonban a mi pályánkon rendezik, így mindenképp megkeserítenénk ellenfelünk dolgát – mondta Bernát Péter, a Tiszasziget játékos-edzője, aki várhatóan ezúttal is több labdarúgójára nem számíthat, a sérüléshullám nem akar apadni a szigetieknél.

A SZVSE talán legnehezebb mérkőzését vívja szombaton az ősszel hátralévő találkozók közül: a piros-kékek számára ráadásul azért is lehet fontos ez a meccs, mert ezen a hétvégén a Hódmezővásárhelyi FC a szabadnapos.

– Tiszteletet parancsoló a Tiszasziget bordányi győzelme. Ellenfelünk kiváló labdarúgókat tudhat keretében, és a hazai buzdítást is élvezhetik, éppen ezért nem állunk könnyű feladat előtt, de mindent megteszünk, hogy tartsuk a lépést a riválisainkkal – nyilatkozta Kelemen Balázs, a SZVSE játékos-edzője a találkozót megelőzően.

Fotó forrása: Tiszasziget SE

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7