Megye I tabella megtekintése

Formába lendült az Algyő támadója

Lovas Tamás alaposan kiveszi a részét az algyői remek tavaszból.

Újabb fontos mérkőzést húzott be az Algyő SK a Csongrád megyei I. osztály hétvégi fordulójában: az algyőiek szombaton a listavezető Csongrád ellen ugyan nehezen kezdték a meccset, ám Lovas Tamás szabadrúgás-góljával megszerezték a vezetést, majd a meccs hajrájában újból betaláltak, így otthon tartották a három pontot.

– Fontos mérkőzést nyertünk meg a hétvégen a Csongrád ellen, minden csapat a listavezetőt szeretné legyőzni, ezzel a tabellán közelebb tudtunk kerülni az hozzájuk, úgy, hogy két mérkőzessel kevesebbet játszottunk eddig mint ők. A küzdeni tudás, az akarat volt a siker kulcsa, a mérkőzés nem hozott “szép focit”, több helyzetünk volt összességében – fogalmazott érdeklődésünkre Lovas Tamás.

A rutinos támadó az ősz folyamán csupán kétszer talált be, a tavaszi sikerszériából viszont alaposan kiveszi a részét, hiszen már három meccsen négy gólnál jár – és minden eddigi tavaszi meccsen gólt szerzett. Ennek kapcsán elmondta, az őszi szezonban sérüléssel is bajlódott, amit nem pihent ki rendesen, viszont télen a felkészülése is jól sikerült, ennek köszönhetően formába tudott lendülni.

Ahogy Lovas Tamás is említette, a szombati győzelemmel a bajnoki címre is alaposan megnőtt az esélye az Algyőnek, hiszen csak három pont választja el az elsőtől, miközben két meccs „előnye” is van Takács Zoltán együttesének. – A szezontól dobogós helyezést várunk, de nem érdemes számolgatni, mindig csak a következő mérkőzésre kell koncentrálni – mondta diplomatikusan Lovas Tamás.

Az Algyőre legközelebb pénteken este az FK 1899 Szeged csapata vár a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján.

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7