NB III tabella megtekintése

Gól nélkül zárt a Mórahalom és a SZEOL

Egy érvénytelen gól és több kihagyott ziccer a mérleg a két megyei NB III-as csapat felkészülési mérkőzésén.

Egymás ellen gyakorolt a Mórahalom VSE és a SZEOL SC, ám míg a homokhátiaknak ez már a harmadik találkozójuk volt a téli szünetben, addig a szegediek most léptek pályára először. A Mórahalomban két próbázó kapott szerepet, a 21 éves szerb-magyar kettős állampolgárságú belső védő, Banjac Nikola, valamint a 26 éves Bogáti Péter, az őszt mindketten az NB III Keleti csoportjában játszó Salgótarjánban töltötték. Az viszont már biztos, hogy a legutóbb két gólt szerző Mátó Gergő nem lesz a homokhátiak játékosa – a futballista szombaton a Hódmezővásárhelyi FC-ben lépett pályára próbajátékon.

Többnyire a SZEOL alakított ki helyzeteket az első félidőben, de sem Tomisics Stefan, sem Göncző László nem tudta ezeket belőni, míg a Mórahalom előtt ezúttal kevesebb helyzet adódott. A mezőnyjátékot követően a fordulás után Hrabovszki Zoltán ugyan kilőtte a jobb alsót az ötös bal sarkáról, de les miatt érvénytelenítette a találatot a játékvezető, a SZEOL-ban pedig Péter Antal lőhetett volna gólt, de nem tudta eltenni Révész mellett a ziccerét. Több fiatalt küldött pályára Siha Zsolt a második félidőben, ami már inkább a Mórahalomé volt, de gólt ez a 45 perc sem hozott, így 0-0-ra végeztek a csapatok.

A Mórahalom legközelebb jövő szombaton a Mohácsot fogadja 11 órától, míg a SZEOL szerdán egy újabb megyei NB III-as csapat otthonában, Hódmezővásárhelyi FC ellen gyakorol.

Felkészülési mérkőzésen

Mórahalom VSE – SZEOL SC 0-0
Mórahalom: Krnács – Bokányi R., Lászik, Banjac, Fodor, Zsoldos, Pócs T., Zámbó, Podonyi, Hrabovszki, Bogáti. Játszott még: Révész (kapus), Pócs D., Puskás, Juhász, Várda, Szücs.
SZEOL: Prokop – Rácz, Lévai, Forró, Kéri, Buzási, Ondrejó, Göncző, Varga B., Tomisics, Makszimovics. Játszott még: Leindler (kapus), Benkő, Péter, Bozóki, Horváth A., Rádai, Beretka, Rádóczi, Szabó A., Budai.

Vojnics-Zelics Sasa: – Elégedett vagyok a látottakkal, tetszett a mai mérkőzés, sok hiányzónk van, ennek ellenére jól tartottuk magunkat.

Siha Zsolt: – Ez volt a tizenötödik foglalkozásunk, az elsődleges célunk az volt, hogy 45 percnél többet ne legyen senki a pályán. Tizenkilenc mezőnyjátékos kapott ma szerepet, egyedül Forró Attila játszotta végig a meccset, de játszott három 2001-es születésű játékos is. Az első félidőben kimondottan jó periódusaink voltak, az eredmény ilyenkor másodlagos, de reálisnak vélem. Látjuk, mik a hiányosságaink, hol férne ránk erősítés, meglátjuk, mit hoz a jövő.

Fotó forrása: SZEOL SC Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14