Hrepka Ádám: a bajnokcsapat hangulatát idézi a mostani MTK

A fővárosi klub honlapja készített félévértekelő interjút a csapat szegedi csatárával, Hrepka Ádámmal.

Magabiztosan vezeti az NB II-t az MTK Budapest: a kék-fehérek 52 pontot szereztek az őszi idény alatt, 21 lejátszott találkozót követően mindössze négy meccsen veszítettek pontot, ennek következtében 15 pontos előnnyel várhatják a tavaszi folytatást a harmadik, már nem feljutó helyen álló Békéscsabával szemben, de öt pont a különbség a második Kisvárda elért eredményéhez képest is.

– Rendkívül jó társaság állt össze. Nem hittem, hogy valaha megint így lesz, de a tíz évvel ezelőtti bajnokcsapat öltözői hangulatát érzem újra, amelyik szerintem kivételesen jó brigád volt. Nagyon jól egymásra talált most a csapat az edzői stábbal. – értékelte az mtkbudapest.hu-nak az őszi szezont Hrepka Ádám.

A szegedi támadó hozzátette, ezzel a három vereséggel sem kalkulált, és bízik abban, tavasszal még ennél is kevesebbszer állítják meg csapatát. – Úgy érzem, hogy amikor pályán voltam, hozzá tudtam tenni a dolgokhoz, de azért fogok dolgozni, hogy tavasszal több lehetőséghez jussak majd. Nekem az ősz meccse Sopronban volt, mert nagyon meggyőzően játszottunk és nem túl gyakran ollózom gólt… – mondta Hrepka, aki 16 bajnoki meccsen jutott szóhoz az ősszel, és ötször volt eredményes.

– Javulni kell mindig mindenben! Ez nem lehetőség, hanem alapvető kötelessége a csapatnak, hiszen egyértelműen a jövő évi NB I-re készülünk mindannyian. Tökéletesen akkor lennék elégedett, ha megnyernénk mindkét sorozatot! – zárta Hrepka Ádám.

Fotó forrása: mtkbudapest.hu