Ismélt ikszelt a Szent Mihály

Odaajándékozta az egy pontot ellenfelének a Szentmihály. 

JET-SOL Liga Női NB I. 5. forduló
ST.MIhály Szegde Fitsport- Kelen SC 2-2 (2-0)
Vezette: Kalydy Dionízia Imola, Vad Anita, Kénoszt Éva Noémi
Makó, Makó Város Sportcentrum
Szent Mihály: Skoric- Sweatman(Vígh ’58), Savanya, Szil, Szélpál (Török’67), Papp, Bartalis,Lipták, Herczeg, Micic, Pilán
Kelen SC: Kalotai – Kovács, Trampler, Árvay (Tatai ’80), Horváth L. (Telek-Sümegi’46), Markó, Tagyi, Kerekes, Horváth Zs., Ács, Bernhardt (Balázs ’59)
Gólszerzők: Herczeg ‘3, Szil ’14 illetve Telek-Sümegi ’54, Balázs ’84

A bajnokság újoncát fogadta a Szent Mihály a női labadarúgó NB I 5. fordulójában. A Kelen ellen remekül kezdett a haza gárda, a vezetést Hercezg Andrea révén már a 3. percben megszerezték. A következő találatra sem kellett sokat várniuk a hazai szurkoloknak, a 15. percben Szil Tünde volt eredményes. Még ebben a félidőben eldönthette volna a meccset a Szentmihály, helyzet helyzet hátán volt, ám ezeket nem sikerült értékesíteniük Sziléknek.
A második játékrészben ezt kihasználta az ellenfél, kevesebbet támadtak. Hódi Mihály vezetőedző szerint bepánikoltak a lányai és magukra hozták az ellenfelet. Az 54. percben ezt Telek-Sümegi használta ki, szépített a Kelen (1-2). Majd a vége előtt 6 perccel Balázs Eszter egyenlített, megszerezve ezzel az egy pontot csapatának.

Egy hét múlva szombaton ismét Makón játszik a ST. MIhály, ellenfelük az a budapesti Astra lesz, amely egyetlen ponttal többel, egy hellyel előrébb áll a tabellán, mint a szegediek.

Hódi Mihály: Elaltatott minket a Kelen, azt hittük a fékidőben, hogy vége a mérkőzésnek. Megérdemelten vittek el egy pontot tőlünk, de azon fogunk dolgozni a héten, hogy az elhullatott pontokat az Astra ellen összeszedjük vagyis megszeresszük első győzelmünket.