Megye III tabella megtekintése

Jó hangulatban készül a Szőreg

Erősíteni is tudtak.

A megyei IV. osztály Tisza-Maros csoportjának bajnoka, a Szőreg is belevágott a felkészülésbe. A Deszkkel partneregyesületként dolgozó csapat az új idényben már a 16 csapatos megyei III. osztályban játszhat majd.

– Heti két edzést fogunk tartani, amelyből az egyik kispályás játék lesz, a másikon pedig a Tóth Tamás kiváló munkájának köszönhetően hibátlan állapotban lévő nagypályán fogunk komoly edzésmunkát végezni. A bajnokság kezdetéig minden hétvégére szervezünk edzőmeccset, ebből kettőt az újonnan alakult Csengele II ellen fogunk játszani. Ha az őszi és téli időszakban tapasztalt létszámmal jelennek meg a játékosaim az edzéseken, biztos vagyok benne, hogy nem fogunk szégyent vallani a bajnokságban – mondta a futballista.hu-nak Csordás József, a szőregiek edzője.

Az is kiderült, Istókovics Márk Budapesten kezdi meg tanulmányait, így távozik a csapattól. Gémes Szabolcs és Táncos Bence a partnerklub Deszktől jelezte, hogy szívesen játszana a csapatban, így rájuk is számíthatnak, valamint a SZEOL SC-ből Csordás Csanád csatlakozott a csapathoz.

– Óvatosan azt mondanám, hogy az első megye II-as szezonunkban a bent maradás a cél, természetesen szeretnénk minél jobb helyen végezni. Erős lesz a mezőny, keményebb, nehezebb meccsekre számíthatunk, mint a megye IV-ben, de ha a mérkőzéseken a legerősebb kezdőcsapatot tudom a pályára küldeni, és megfelelő minőségű játékosok ülnek a kispadon, akkor azt gondolom, hogy nem kell félnünk senkitől – mondta a célokkal kapcsolatban Csordás József.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei III. osztály

#Csapat nevePont
1.Szentesi Kinizsi II.60
2.CSANÁDPALOTAI FC57
3.RÖSZKE SK53
4.FC SZEGVÁR47
5.Szegedi Pázsit SE39
6.KISTELEKI TE37
7.Foliaplast-Bordány SK II35
8.ÖTTÖMÖS SPORTEGYESÜLET33
9.BAKS BARÁTI SE27
10.Újszentiván26
11.ZSOMBÓ SE26
12.Ruzsa KSE23
13.KSC Fábiánsebestyén17
14.PUSZTAMÉRGES FMC9
15.Kiszombor KSK0