Megye I tabella megtekintése

Katasztrofális volt a Deszk ősze

Ahogy indult, úgy fejeződött be a megyeegy újoncának, a Deszknek az őszi idénye – mérleget vont Lehota István, a csapat edzője.

A 2017-2018-as megye I-es bajnokság őszi szezonja hű és következetes volt önmagához, mármint a Deszk SC tekintetében. Ahogy indult, úgy is fejeződött be: katasztrófán” – fogalmaz a klub Facebook-oldalán a csapat vezetőedzője.

Augusztus elején még azért kellett küzdeni, hogy ki legyünk ha kezdődik a bajnokság. Ez úgy sikerült hogy szabadon igazolható évek óta nem futballozó embereket csábítottunk hozzánk.Az első tétmérkőzésünkön (Algyő Magyar kupa) hat ember úgy lépett pályára, hogy egyetlen edzésen sem vett részt!

A folytatásban több kevesebb sikerrel de mindig meg voltunk kellő létszámmal, habár az igazsághoz tartozik hogy ez csak úgy sikerülhetett, hogy régen nem szerepelt játékosoknak (Rácz, Varga) kellett beállniuk. Ebből a sorból én sem maradtam ki, több mérkőzésen pályára kellett lépnem.

Év közben voltak felvillanásaink, lásd: Dorozsma, Bordány. Voltak vállalható teljesítmények vereségekkel, mint az Ásotthalom a Csongrád a SZVSE vagy az Algyő elleni derbik. A többi meccsünket úgy jellemezném, hogy KATASZTÓFÁLIS volt.

Az igazsághoz az is hozzátartozik „Fortuna” sem volt mindig velünk. Kiállítások, több hetes eltiltásokkal, sérülések, amik nagyon fájóak voltak, mert már kezdtünk összeállni.
Ezek után csak abban bízhatok, bízhatunk hogy tavasszal több szerencsénk lesz és ami ennél fontosabb és lényegesebb az az hogy megerősítsük a csapatot minőségben és létszámban. Ennek hiányában sajnos borítékolható eddigi szereplésünk folytatása.
Végezetül: Békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Újévet Kívánok mindenkinek! – zárta Lehota István.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7