NB III tabella megtekintése

Két újabb megyei kötődésű igazolás a Kecskemétnél

Vágó Levente és Hegedűs Martin is a KTE-ben folytatja.

Ahogy az várható volt, Vágó Leventével is megállapodott a Kecskeméti TE: az előző idényt a Mosonmagyaróvárban töltő szegedi futballista már együtt készült a KTE-vel, a Hírös városi klub ma is be jelentette érkezését.

– 18 éves korom óta a másodosztályban futballozom, a kecskeméti váltás nekem úgymond hazatérés is egyben, hiszen így közelebb tudtam kerülni szülővárosomhoz, Szegedhez. Fontos szempont volt számomra Zoran Kuntics személye, akivel korábban már dolgozhattam együtt, ezért is merülhetett fel az, hogy Kecskemétre igazoljak. Néhány nap után is látszik, hogy a körülmények szenzációsak, minden adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, minél előrébb végezve a tabellán. Jól sikerültek eddig az erősítések, számomra az is külön pozitívum, hogy több korábbi játékostársam is a keret tagja – mondta Vágó Levente a klub honlapjának.

A kecskemétiek negyedik igazolásának is van megyei vonatkozása, hiszen Hegedűs Martint a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától szerezte meg Zoran Kuntics csapata.

– Elég régóta Gyulán futballoztam már, az akadémiát követően négy esztendőt töltöttem a felnőtt csapatnál. Ebben az időszakban időnként több, időnként kevesebb esélyt kaptam a bizonyításra, most úgy éreztem, hogy kell egy váltás a karrieremben. Már most úgy látom, hogy jó döntést hoztam, tetszenek a kecskeméti körülmények, nem mellesleg egy nagy múltú klubhoz igazolhattam, ami külön motiváció számomra. Az lenne persze a legjobb, ha innen még felfelé is tudnánk lépni – fogalmazott a Szeged-GA korábbi játékosa.

Fotó forrása: kecskemetite.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
7.ESMTK57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.SZEKSZÁRDI UFC47
14.DUNAÚJVÁROS47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14