Kétgólos hátrányt kell ledolgoznia a Junior Sportnak

Hétfőn este jön a szezon utolsó, mindent eldöntő futsalmeccse a szegedi csapat számára!

A kulcsmeccs, amire a szezon eleje óta készült az FC Junior Sport: jön a rájátszás visszavágója, amelynek végén a győztes a következő szezont az NB II-ben kezdheti meg. A Junior Sport a szabolcsi régió bajnokcsapatát, a Nyírbátort kapta a sorsolás során, és az első mérkőzésen 3-1-s vereséget szenvedett – így a pünkösd hétfőn esedékes visszavágón háromgólos győzelmet kell aratnia ahhoz, hogy feljusson a másodosztályba – már ha úgy számolunk, hogy betalál az ellenfél is.

– Nehéz mérkőzésre számítottam és azt is kaptam az odavágón. A Nyírbátor fizikálisan nagyon erős brigád, vannak köztük jó játékosok, de kevesebb futsal tudással rendelkeznek, mint mi, ez az első mérkőzésen abszolút kiderült – értékelte az odavágót a csfoci.hu-nak Tombácz Róbert, a Junior Sport edzője. Hozzátette, hátrányuk abszolút nem ledolgozhatatlan, főleg annak tükrében, hogy két rutinos játékosra, Bullás Imrére és Juhász Imrére is számíthat majd a hétfő esti találkozón. – Egy ilyen párharc során nagy szükségünk lesz a rutinra. Ne felejtsük el, most az ellenfél utazik hat órát. A srácok tudják, miért lépnek pályára hétfőn este, az egész szezonban erre a meccsre készültünk. Hátráltatnak bennünket ugyan sérülések, de biztos vagyok benne, hogy csapatom megoldja ezt a feladatot! – nyilatkozta Tombácz Róbert.

Az FC Junior Sport-Nyírbátor futsal rájátszás visszavágó hétfőn 19 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban – a találkozóra a belépés mindenki számára ingyenes!

Fotó forrása: futsalszeged.hu