Kettős győzelemmel maradt bent a Szent Mihály

Fehérváron is nyertek a lányok, jövőre is NB I-es a Szent Mihály!

Tekintélyes előnyből várhatta az NB I-es tagságért vívott osztályozó visszavágóját a Szent Mihály: mindez pedig öt perc alatt hatványozottan igazzá vált, hiszen Lipták Lilla góljával már az idegenbeli találata is megvolt a szegedieknek, azaz hat hazai találat is csupán a hosszabbítást jelentett volna ekkora.

A Szent Mihály azonban a félidő felére végképp lezárta a meccset, hiszen a 23. percben már 3-0-ra vezetett – a szépítés ugyan összejött a Vidinek, de összességében meggyőző, 10-2-es összesítéssel nyert, és bennmaradt a Szent Mihály.

Mol Vidi FC – Szent Mihály 1-4
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó. Vezette: Juhász Dávid (Kovács Gábor, Gyürüsi Péter).
Mol Vidi FC: Kollár (Németh, a szünetben) – Orgoványi, Trampler, Szabó I B., Jánosi, Szabó II. B. (Gergics, a szünetben), Földvári, Császár (Kántor, 72.), Szehofner, Janus (Pécsi, a szünetben), Romanoczki. Edző: Gajdóczi Tibor.
Szent Mihály: Skoric (Jankulár, 72.) – Miron, Boros, Szil (Zimányi Kovács, 59.), Görög, Koprena, Bartalis, Temesváry (Sávai, a szünetben), Lipták (Vass, 72.), Micic, Török. Edző: Hódi Mihály.
Gól: Trampler (65.), ill. Lipták (5.), Bartalis (21.), Boros (23.), Zimányi Kovács (74.).
Összesítésben: 10-2 a Szent Mihálynak.

Hódi Mihály: – Nem forgott egy percig sem veszélyben a bentmaradásunk. Azt a célt, amit az év elején kitűztünk magunk elé, elértük. Gratulálok a csapatnak, hatalmas köszönet a segítőimnek és a vezetőknek.

Fotó forrása: Gémes Sándor