NB III tabella megtekintése

Kinek sikerül javítania az NB III-ban?

Négy csapatunkból három is vereséget szenvedett a múlt héten.

A hétvégén újból vasárnap játszanak az NB III-as csapatok: a Közép csoportban érdekelt négy Csongrád megyei együttes közül egyik sem számíthat papíron könnyű meccsre, a HFC nagy szívességet tehetne a Szeged-GA-nak, ha megállítaná a listavezetőt. A vasárnap 15.30-kor kezdődő mérkőzésekről élő eredménykövető formájában számolunk be!

Szeged-Grosics Akadémia – Dabas

Komolyabb gondok nélkül tudott győzni a Szeged-GA a Taksony otthonában, mindez pedig azt jelentette, hogy továbbra is két pont a hátránya a Szentlőrinc mögött. Most azt a Dabast fogadják Germán Tamásék, amely a legutóbbi három meccsén csupán egy pontot szerzett – sőt, gólt is csak egyet rúgott, de ettől függetlenül egy nagyon szívós csapatról van szó, amely ellen aligha lesz könnyű dolga a Szeged-GA-nak.

Szentlőrinc – Hódmezővásárhelyi FC

Újra győzött az őszi bajnok, amely Makón aratott sima sikerével megerősítette első helyét – most pedig egy újabb Csongrád megyei együttes próbálhatja megállítani a Baranya megyeieket. A HFC mind a négy győzelmét idegenben aratta – ugyanakkor kétség kívül nagyot szólna, ha az ötödiket éppen a listavezető otthonában szereznék meg a kék-sárgák, akik legutóbb Kecskeméten is jól futballoztak, mindez azonban nem párosult pontszerzéssel.

SZEOL SC – Rákosmente KSK

Értékes három pontot hagyott Szekszárdon a SZEOL SC, amely ezzel lépéshátrányba került az előtte álló duóval szemben – ráadásul az 1-0-s győzelmekkel feljebb lépegető Dunaújváros már csupán egy ponttal áll a kék-feketék mögött. A vendég Pest megyeiek jó ritmusban érkezhetnek a SZVSE-stadionba, hiszen legutóbbi két meccsüket megnyerték, többek között a Szeged-GA otthonában is győzni tudtak – mindez pedig elég intő jel lehet a SZEOL számára a vasárnapi meccs előtt.

Makói FC – Pécsi MFC

Igazi hatpontos meccs vár a Makóra, amelynek egyszerűen nem lehet más választása, mint a győzelem, ha életben szeretné tartani bennmaradási reményeit. A Pécs három pozícióval, de csupán négy ponttal előzi meg a sereghajtó Maros-partiakat, azaz ha tovább folytatódna a makóiak rossz szériája, kilenc meccsel a vége előtt már nagyon kemény hajrára lenne szükség a 13. hely megszerzéséhez – de a Makó minden bizonnyal azon van, hogy megtalálja a kiutat ebből a nehéz helyzetből, erre pedig jó alkalmat kínálhat az általában bátor játékot játszó Pécs vendégjátéka.

Fotó forrása: makoifoci.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
7.ESMTK57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.SZEKSZÁRDI UFC47
14.DUNAÚJVÁROS47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14