Közel ötven csapat csap össze Bordányban

Vízkeresztkör kezdődik a Start 2018 Kupa Bordányban, amelyen összesen hat korosztály csapatai lépnek pályára.

Ötödjére kezdődik az év utánpótlás focitornákkal Bordányban – a Start 2018 Kupa névre elkeresztelt eseményen összesen hat korosztályban mérik majd össze erejüket az ifjú labdarúgók a Bordányi Sportcsarnokban. 2018. január 6-án az U14-es, január 13-án az U12-es, január 27-én az U9-es, február 3-án az U19-es, február 24-én az U11-es korosztály csapatai, míg február 25-én a felnőtt női csapatok versengenek a kupáért. A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően veszik kezdetüket, a mérkőzések 2×10 percig tartanak, a csoportmérkőzéseket követően jönnek majd a helyosztók. A torna győztesét serleggel, míg a dobogósokat éremmel díjazzák, természetesen minden csapat oklevelet is átvehet a tornán való részvételéért. – írja a bordanysk.hu.

„Nagy öröm, hogy évről-évre több korosztályban és bővülő létszámmal tudjuk megrendezni a bordányi Start Kupát. Szerencsére az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján szívesen jönnek a csapatok az általunk szervezett tornára, az idei évben volt olyan meghirdetett korosztály, ahol egy nap alatt meglett mind a nyolc nevező. Az idei évben is mindent megteszünk azért, hogy egy jó tornát sikerüljön lebonyolítani” – mondta el Kiss-Patik Péter, a Bordány Sportkör elnöke.

Az U14-es, az U12-es és az U9-es korosztályban az alábbi csapatok neveztek a bordányi évindító teremtornára:

U14: Móravárosi Kinizsi SK, SZEOL SC, Kiskundorozsmai ESK, Csongrád-Kunság Aszfalt SE, FK TSK Temerin (SRB), Üllés ISE, FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), Foliaplast-Bordány SK.

U12: OMTK-ULE Orosháza, Szeged 2011, SZEOL SC, Kiskőrösi BDSE, AFK Ada (SRB), DAFC-RTE Szeged, Foliaplast-Bordány SK „Piros”, Foliaplast-Bordány SK „Fehér”.

U9: Móravárosi Kinizsi SK, Szeged 2011, DAFC-RTE Szeged, Szilády RFC Kiskunhalas, UFC Kecskemét, Sándorfalvi UKSE, FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), Foliaplast-Bordány SK.

A szombatonként tartandó focitornákra reggel 9-től sok szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót a Bordány Sportkör!

Fotó forrása: bordanysk.hu