Megye I tabella megtekintése

Lehota István: „A szerencse azért szerencse, mert így hívják”

Nem elérhetetlen a középmezőny alja sem a megyeegy sereghajtója számára, ám ehhez szerencsére is szüksége lesz a tavasszal.

Nyolc vereséggel fejezte be a megyeegy őszi idényét az újonc Deszk: a csapat csupán két mérkőzést követően nem vesztesen hagyta el a pályán, ebből az utolsó szeptember végén, a Bordány elleni győzelem volt – ráadásul 50 kapott gól is szerepel a Deszk neve mellett.

– Újonc csapat ide vagy oda, a tavalyi keretünkkel ott lehetnénk – ha nem is a legjobb nyolcban – de a tízben biztosan. Hét meghatározó játékosunk távozott a nyáron, elment a gólfelelősünk, Major László és az egyaránt húzóembernek számító szerbiai magyarok is. – értékelt a delmagyar.hu-nak Lehota István, a Deszk SC vezetőedzője. Hozzátette, mennyiségben ugyan próbálták pótolni veszteségeiket, de az ősz végén már neki kellett beállni a csapatba.

Több meccsen csak a legvégén kapott gól miatt maradt pont nélkül a Deszk, mint ennek kapcsán Lehota István elmondta: Csongrádon ugyan lefocizták csapatát, de megérdemelték volna az egy pontot. Az Ásotthalom elleni meccsben is több volt. – Azt szokták mondani, a szerencse a mellé áll, aki tesz érte. Én azonban azt mondom, azért hívják szerencsének, mert ez a szerencse, ami nem volt mellettünk az ősszel. A Real Madrid bizonyára sokat dolgozik, de mellettük sem volt ott Fortuna a Villareal ellen, tíz helyzetük volt, az ellenfél egyszer jött át a felezőn, mégis megnyerte a meccset.

A Deszk kedden kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra, és mindenképp emelnének az edzéslátogatottság számán a továbbiakban, az elsődleges cél pedig az, hogy a gárda bent maradjon a megyei I. osztályban. A Deszk Makón játssza majd a Téli Bajnokságban esedékes felkészülési meccseit, ahol a Kiszomborral, a St. Mihállyal és a SZVSE-vel találkozik, utóbbi csapattal a tervek szerint nagypályán is gyakorolnak.

Fotó forrása: Kovács Ferenc / szegedma.hu (archív)

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7