Már látta Kopunovics munkájának eredményét Szivics

Személyesen nézte meg a Szeged 2011 edzőmeccsét Tomiszlav Szivics.

A Kiskundorozsmán lejátszott Szeged 2011-Grosics Akadémia – Szpartak Szabadka találkozót személyesen nézte meg Tomiszlav Szivics, aki korábban a Diósgyőr, Kecskemét és Paks edzőjeként dolgozott, a Kecskeméttel pedig Magyar Kupát is nyert. A szakember a delmagyar.hu-nak elmondta, pártatlanul nézte a meccset, mert ilyenkor elsősorban a részletekre, azaz a létszámelőnyös szituációkra, vagy a figurákra figyel ; Szivics ugyanis szülővárosa csapata meccsét tekinthette meg, hiszen a szakember szabadkai születésű – akárcsak a Szeged-Grosics mestere, Goran Kopunovics.

– Sok Szabadka-meccset láttam, látszik, hogy jó edző dolgozik a csapatnál. Goran lelkesedése és mentalitása a labdavesztések utáni reakciókban már látszott a Szegeden is. – nyilatkozta Szivics.

A legutóbb a Mezőkövesdet irányító edzőt a montenegrói címvédőhöz hívták, ám ez a lehetőség végződött sikerrel, így a családdal tölti idejét, így a dorozsmai meccsre is családjával, és legjobb barátjának családjával érkezett – majd egy halászlé után tért haza Szabadkára.

Szivics elmondta, élete hibájának tartotta, hogy Mezőkövesdre szerződött, ám mivel a futballból él, ha egy neki való lehetőséget kapna, akkor szívesen vállalna újra munkát Magyarországon.

Fotó forrása: MTI