Megye I tabella megtekintése

Már másképp gondolkozik a Deszk

Sikerült átfordítani a negatív szériát.

Egymás után két győzelmet szerzett a Deszk SC a megyei I. osztályban: mindez azt jelenti, hogy győzelmei számának megduplázásával a sereghajtónak esélye nyílt arra, hogy előzzön a tabellán. Nem ígérkezik ez egyszerűnek, hiszen a listavezető Algyő érkezik Deszkre a hétvégén.

– Izgalmas meccset játszottunk Szentesen. Jól kezdtük a meccset és gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert. A második félidőre le kellett cserélni az egyik támadó középpályásunkat sérülés miatt, ami után kicsit nyögvenyelősen indult a második játékrész és hátrányba is kerültünk. De szerencsére a csapat hitt magában, küzdött, hajtott és újra a Szentes fölé tudtunk kerekedni, ezt az előnyt meg is tudtuk tartani a meccs végéig – mondta a csfoci.hu-nak Pióker Tamás, a Deszk játékosa.

Hozzátette, amikor Deszkre érkezett félévkor, azt szűrte le, a csapat kicsit belesüllyedt a sikertelenségbe. – Vérfrissítésre volt szükségünk, ezért edzőt cserélt a klub. Időbe telt, mire a csapat kijött a gödörből, és sajnos a bajnokság végéhez túl közel jöttünk rá, hogy van keresni valónk a megyeegyben. Pozitívabban állunk hozzá a meccsekhez, ennek tudható be az elmúlt két meccsen aratott siker. Ez természetesen adhat plusz motivációt, mindig a legtöbbet akarjuk kihozni a meccsekből. Az Algyő egy nagyon jó csapat, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy pontot raboljunk a listavezetőtől – fejtette ki Pióker Tamás.

Fotó forrása: Kispéter Zoltán

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7