NB III tabella megtekintése

Maradt hiányérzet a Mórahalomban

Ugyan jól mutat a Tiszakécske elleni döntetlen, de mégsem teljesen elégedettek a homokhátiak.

– Egyértelműen maradt bennünk hiányérzet, hiszen nem csak hogy két gólos előnyben voltunk, de jobban játszottunk, nekünk voltak igazi gólszerzési lehetőségeink. Taktikailag az ellenfelünk fölé nőttünk és megérdemeltük volna a 3 pontot – válaszolta érdeklődésünkre Pócs Tamás, a Mórahalom játékosa azt követően, hogy csapata 2-0-ra is vezetett a bajnoki címre is esélyes Tiszakécske ellen, viszont végül 2-2-s döntetlent játszott.

Úgy tűnik, a homokhátiaknak a jobb csapatok ellen rendre jól megy a játék, ezt bizonyítja a Tiszakécske ellen elért két döntetlen, vagy a Pécs elleni hazai iksz is. Mint ennek kapcsán Pócs Tamás kitért rá, ez számukra is egy rejtély, hogy az úgymond papíron könnyebb meccseken miért nem tudnak akár rossz játékkal is, de 3 pontot szerezni. – Mindig hiányzik valami kicsi plusz, ami a mi javunkra dönthetné el a meccset. Többször kaptunk már ki egy góllal, azokon a meccseken, amelyek akár fordítva is elsülhettek volna. Igyekszünk ezen persze javítani a hátralévő meccseinken – fejtette ki.

Nem a legkönnyebb a Mórahalom sorsolása, hiszen Vojnics-Zelics Szása tanítványai játszanak még a Péccsel, a Dunaújvárossal és a SZEOL-lal is – e mellett egy megyei rangadó is vár rájuk Makón. Viszont a Kécske ellen elért eredmény akár visszaadhatja a játékosoknak a hitet, hiszen helyzetük ha nem is könnyű, de semmiképp sem reménytelen. – Nem csak hogy adhat, de ad is hitet. Az öltözőben is érezhető, hogy mindenki szeretne mindig ilyen jól teljesíteni és a hátralévő meccseinket megnyerni. Ez lökést adott nekünk, de most evvel élni kell és minden mérkőzésen így kifutni a pályára, ahogy azt a hétvégén is tettük. Ha ezt a formát át tudjuk vinni a soron következő mérkőzésekre, akkor a bentmaradás is meglesz, hisz ez az egyértelmű cél, és ez lebeg mindenki szeme előtt. – zárta Pócs Tamás.

A Mórahalom szombaton a Rákosmente KSK vendége lesz.

Fotó forrása: Kovács Ferenc / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14