Más karaktereket keresnek – Laczkó Zsolt

Türelmesen várja a megfelelő pillanatot, és lehet, már ma csapata lesz a Pakssal szerződést bontott válogatott védőnek.

„Ahogy vége lett a bajnokságnak, a Pakssal vettem fel a kapcsolatot, mivel a játékjogom ott volt. Ott tárgyaltunk a jövőmről, ez volt a legfontosabb feladat, a Honvéddal nem kellett erről beszélgetnünk, mert az elsődleges feladat a Pakssal volt” – szögezte le Laczkó, majd hozzátette, hosszú tárgyalássorozat eredménye az, hogy közösen szerződést bontottak – írja az m4sport.hu.

Véleménye szerint régebben forrófejű játékos volt, sokszor döntött rosszul a csapatokkal kapcsolatban, ahhoz, hogy most csapatot kell keresni, a karaktere vezethetett.

„A magyar fociban megváltozott az, hogy milyen típusú játékosokat keresnek, de bízom benne, hogy minél hamarabb eldől a jövőm” – megjegyezte, lett volna lehetősége arra, hogy egy csapatnál hosszabb időt töltsön, de „ez így alakult”.

Az átigazolási időszak legfontosabb feladata számára az, hogy formában tudja tartani magát, amelyben testvére segíti. „Munkamániás vagyok, így még jobban készülök. Muszáj edzésben maradni.” Úgy véli, ez az időszak egy türelemjáték, előfordulhat, hogy csak az átigazolási szezon végén lesz új csapata, de az is, hogy már ma lecsapnak rá.

„Olaszországban jól éreztem magam, de az NB I-ben is volt pár olyan csapat, ahol jó időszakot töltöttem. Olaszország volt a csúcs, hiszen olyan közegbe kerültem, ahol azonnal éreztem az igazi topfutballt” – hozzátette, addig csak ösztönből focizott, de amint kikerült, megtanult olyan fortélyokat, amelyeket itthon nem tanítottak.

A klubkeresésben van tapasztalata, hiszen volt már ilyen helyzetben és bevallása szerint számára az volt a legjobb megoldás, hogy közös megegyezéssel szerződést bont a Pakssal.

A teljes interjú az m4sport.hu-n megtekinthető.

Fotó forrása: paksifc.hu