Még játszana Buzási Péter

Erőnléti edzőként dolgozna a későbbiekben.

– Nem szeretnék teljesen elszakadni a labdarúgástól. Sajnos ez a tavaszi félév nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. A sok sérülés miatt szinte semmit sem tudtam játszani. Több barátommal is beszélgettem és mindannyian azt mondták, hogy így nem szabad lezárni egy foci karriert. Úgyhogy, ha van rá időm és energiám, amit úgy érzek, hogy van, akkor alacsonyabb osztályban mindenféleképpen szeretnék még játszani, de ott már csak hobbi szinten – mondta a SZEOL SC honlapjának adott interjújában Buzási Péter, aki a Szeged-Grosics Akadémia elleni meccs előtt búcsúzott el a klubtól, mint annak játékosa.

– Labdarúgó edzőként nem tudom magamat elképzelni, de erőnléti edzőként nagyon szeretnék még a labdarúgásban is dolgozni. Ez egy régi vágyam. Egy olyan dolog, ami motivál is. Nagyon remélem, hogy a jövőben sikerül majd egy ilyen szerepkört betöltenem. Akár itt a SZEOL-ban. Az lenne a legszebb, ha egy másodosztályú SZEOL erőnléti edzője lehetnék – tette hozzá.

Buzási Péter kiemelte, a legszebb, hogy a SZEOL első NB II-es csapatának tagja lehetett.

– A dolog pikantériája az, hogy a SZEOL első NB II-es mérkőzésén két góllal is meg tudtam hálálni a belém vetett bizalmat. Ez egy olyan maradandó emlék, ami örökre szól. Ez az érzés felejthetetlen – mondta.

A döntéséről kifejtette, sokszor úgy érezte, nem tud 100%-ot nyújtani, ez pedig bántotta – a sérülései pedig nem csupán az edzéseket, de a munkáját is hátráltatták, ugyanakkor abban biztos, hogy hiányozni fog számára az ilyen szintű labdarúgás.

Fotó forrása: Kovács Ferenc