Megye I tabella megtekintése

Még nem állt össze a SZVSE gépezete

A dobogót vették célba, de nem minden áron akarnak odaérni a vasutasok.

Alaposan átalakult a Szegedi VSE az elmúlt nyáron, azonban a csapat teljesítménye nem feltétlenül tükrözte mindazt, amit elvártak az együttestől: az ősszel váltás történt a kispadon is, hiszen Bodó Attilát Major László váltotta a vasutasok kispadján.

– A fokozatosság elvét valljuk, hiszen egy csapásra nem lehet mindent megoldani, legfőképpen a munkában hiszek. Elsődlegesen a klub helyzetét, valamint az infrastruktúrát szerettük volna stabilizálni, ezt követően most éreztük azt, hogy előre kellene lépnünk. – fogalmazott a delmagyar.hu-nak Sahin-Tóth Dezső, a SZVSE szakmai vezetője. Úgy folytatta, többzör pechesek is voltak, mint a Csongrád és a Sándorfalva ellen, viszont amikor jó arcukat mutatták, akkor jó játékot is hoztak. – Úgy érzem, csapatként nem kovácsolódtunk össze, pedig ez átsegített volna bennünket a holtpontokon. Ugyanakkor nincs világvége hangulat a csapatnál, reméljük, sikeres lesz a tavaszunk, miközben sikerül majd az öltöző felújítását is kiviteleznünk. – nyilatkozta Sahin-Tóth Dezső.

A SZVSE január 17-én, csütörtökön kezdi meg a munkát a tavaszi szezonra, Baka Márkék pedig mindössze hat ponttal állnak rosszabbul a dobogón álló Algyőhöz képest, így egy jó tavasszal még bőven van esély arra, hogy a piros-kékek odaérjenek az érmes helyre. – Egy-két poszton szeretnénk erősíteni és stabilizálni a csapatot, de a tavaszról csak akkor tudunk érdemben beszélni, ha túl vagyunk a felkészülésen. Szeretnénk egy olyan edzésmunkát elvégezni, heti 4-5 edzéssel, ami után esélyünk lehet a dobogós helyezésre. Ebbe persze beleszólhatnak a sérülések, de nem lennénk sportolók, ha feladnánk, küzdeni fogunk. A dobogó a célunk, de nem mindenáron szeretnénk ezt megszerezni. – nyilatkozta Sahin-Tóth Dezső.

A SZVSE felkészülését a makói téli bajnokság fordulói színesítik, ahol a St. Mihállyal, a Kiszomborral és a Deszkkel fog találkozni.

Fotó forrása: Kovács Ferenc / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7