Megye I tabella megtekintése

Még nem tudni, ki vezeti a HFC-t nyártól

Nem dőlt el a szakmai stáb sorsa.

– Csalódottak vagyunk, de akkora költségvetéssel, amellyel mi bírtunk, előre borítékolható volt, hogy ez lesz a végeredmény – kezdte Horváth Zoltán, az NB III Közép csoportjából kiesett Hódmezővásárhelyi FC elnöke a delmagyar.hu-nak.

A klubelnök kitért rá, nem értik, miért szerepelt lényegesen rosszabbul a csapat otthon, mint idegenben.

– Az idegenbeli szereplésünkkel az égvilágon semmi gond nem volt, ami elkeserítő, az az, hogy a 15 hazai mérkőzésen mindössze hat pontot gyűjtöttünk, egy győzelem mellett három döntetlen formájában, ez egy kiesőjelölt csapattól is elfogadhatatlan. Megértem azokat a szurkolókat, akik a kilátástalan hazai szereplés miatt elpártoltak a csapattól, a vezetőség nevében is elnézésüket kell, hogy kérjem. Nem tudom, mi az oka annak, hogy hazai pályán katasztrofális szereplést nyújtott a csapat. Sok összetevős történet az, hogy idáig jutottunk. Elég komoly pechszéria is kísért bennünket, sok olyan meccsünk volt, amikor annak ellenére, hogy nem nyújtottunk rosszabb teljesítményt az ellenfelünknél, nem sikerült pontot szereznünk, illetve folyamatosan meghatározó emberek hiányoztak a csapatból sérülés miatt.

Horváth Zoltán hozzátette, nem kérdés, hogy elindulnak a megyei I. osztályban, a tervek szerint fiatal, vásárhelyi játékosokkal töltenék fel a keretet – megjegyezte, amennyiben lesz rá lehetőségük, indítanának csapatot a megyei II. osztályban is.

Fotó forrása: hfc1912.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7