NB III tabella megtekintése

Megtisztulást várnak a makói drukkerek

Kemény üzeneteket fogalmaztak meg a szezonzárón.

„Zsoldos g.cik!”
„Megtisztulást a makói focinak!”
„Klubhűség, mentalitás, játéktudás: nulla!”

Ezek álltak azokon a drapériákon, amelyeket a Lángszórós Alakulat Makó tagjai feszítettek ki a Dunaújváros elleni szezonbeli utolsó, idegenbeli mérkőzésen.

Ahogy a szurkolói csoport a Facebookon fogalmaz: azért voltak mindannyian Makó mezben, hogy megmutassák, ők a Makó, nem pedig azok, akik számára ez csak egy munkahely, egy megélhetést biztosítő állomás a fényes karrierben. „Eddig rajtatok volt a mez, rajtunk a szégyen, az utolsó mérkőzésre ezt megfordítottuk” – írták.

– Két évvel ezelőtt reménykedve vártuk, hogy ismét magasabb szintre emelkedik a makói foci, de időközben rá kellett jönnünk, hogy sokaknak sokkal fontosabb a saját jólétének fenntartása. Ezt a két évet leginkább az amatőrség, a hozzá nem értés jellemezte, így egy év távlatából is óriási szerencsének tűnik, hogy tavaly sikerült bent maradni a harmadik ligában. Ott tartunk, hogy egy „profi” ligában megengedheti magának jó pár játékos, hogy egyszerűen nem megy el edzésre, mi több meccsre, miközben a bankszámlájára nagyobb utalást követel.

Elegünk van, hogy évtizedek óta ugyanazok az emberek sürögnek-forognak a klubunk környékén, miközben érdemi változás soha nem történik. Elegünk van abból, hogy ami nekünk a szenvedélyünk, az nektek csak egy kiapadhatatlan pénzes kút. Takarodjon el mindenki a focink környékéről, aki nem képes hozzátenni valami pluszt, azok meg főleg, akik egy lamantin tudásával rendelkeznek.

MEGTISZTULÁST A MAKÓI FOCINAK!!! – szól a makói drukkerek közleménye.

Zárásképp megjegyzik, köszönik azoknak a játékosoknak, akik harcoltak, és kimentek a drukkerekhez elnézést kérni.

Fotó forrása: Lángszórós Alakulat Makó / Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
7.ESMTK57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.SZEKSZÁRDI UFC47
14.DUNAÚJVÁROS47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14