Megvan a St. Mihály első győzelme

Legyőzték az Újpestet.

Az Újpest vendégeként már egy olyan meccset játszhatott a St. Mihály, amelyen reálisabb esélye nyílt arra, hogy megszerezze első győzelmét az NB I.-ben.

Jól is kezdte a meccset a szegedi csapat, hiszen már a negyedik percben előnybe került, csakhogy egy büntetőből egyenlítettek a hazaiak. A St. Mihály irányította a találkozót, és ennek eredményeképp Knezevics még a szünet előtt másodjára is betalált.

Bár a játék alapján hamarabb is eldőlhetett volna, végül a 81. percben szerezte meg a meccset lezáró találatot a szegedi csapat, amely így először szerzett három pontot ebben a szezonban.

Jövő szombaton, október 1-én már hazai pályán játszanak a lányok, amikor is a Haladás érkezik majd a Szent Gellért Fórumba.

Újpest FC–KÉSZ-St. Mihály Szeged 1–3 (1–2)
Budapest, Újpest labdarúgó sportcentrum, vezette: Alafi Beatrix (Gavalla-Kulcsár, Juhász).
Újpest: Pap P. – Lipkovics, Mogyorósi, Véglás, Szabó J. (Wittner, 59.), Nagy Sz., Szalontai (Hlavacska, 87.), Galszter (Kreisz, 59.), Moldovan, Dénes, Léner. Edző: Jenei Sándor.
St. Mihály: Csontos – Pacsuta (Rabi, 75.), Csizi, Marcea, Farkas N. (Suták, a szünetben), Papp Sz., Nagy V. (Dékány, 57.), Sajti (Németh Zs., 84.), Pilán, Knezevics, Balázs (Nagy L., 75.). Edző: Major László.
Gól: Léner (23., 11-esből), ill. Knezevics (4., 44.), Dékány (81.).