Megyei hétvége a profi osztályokban

Kevesen örülhettek győzelemnek a húsvéti hétvégén.

Az örökrangadón egyik fél sem lehetett igazán boldog: a 0-0-ra végződött Újpest-Ferencváros derbin a hazaiaknál Zsótér Donát a 78. percben állt be, míg a Fradiban Batik Bence ezúttal a keretben sem volt ott.

A szintén döntetlenre (1-1) végződött Balmazújváros-Vasas találkozón az angyalföldieknél a kezdőben kapott helyet, és 92 percet a pályán is töltött Ádám Martin, Laczkó Zsolt a kispadról figyelhette csapata meccsét. Szintén iksz lett a Diósgyőr-Kispest meccs is (1-1), a miskolciaknál nem volt keretben Forgács Dávid, ahogy a Haladás otthonából is egy ponttal távozó (1-1) Debrecenben sem kapott szerepet Sós Bence.

Az NB II-ben a Mosonmagyaróvár-Budaörs (1-1) mérkőzésen Vágó Leventét húsz perc után le kellett cserélni, Huszárik Zsolt a kispadon ülte végig a találkozót. A Kisvárdán 1-0-s vereséget szenvedő Vácban 75 percet játszott Búrány Zoltán, a meccset végigjátszó makói Gyömbér Gábor pedig szomorkodhatott húsvét alatt, hiszen csapata 2-0-s vereséget szenvedett Gyulán a Szeged 2011-Grosics Akadémiától. Gréczi Gábor a kispadról figyelhette a nem hétköznapi, Sopronban megnyert meccset a Nyíregyháza tagjaként (4-5), Völgyi Dániel felépülésére pedig továbbra is várni kell, bár csapata, az ETO FC Győr legyőzte a Budafokot (2-1). Három pontot szerzett a Békéscsaba is a Balaton partján, (1-2) a Siófokon győztes csapatban Dlusztus András és Szélpál Norbert is végigjátszotta a meccset. Hrepka Ádám sem tudta feltörni a Dorog védelmét, a 60. percben beállt csatár így fél órát játszhatott a gólnélküli döntetlent játszó MTK-ban.

Fotó forrása: vasasfc.hu