Megye I tabella megtekintése

Nagy lehetőséget hagyott ki a SZVSE

Meglepetésre elbuktak Sándorfalván a Vasutasok.

A SZVSE játékosai annak tudatában léptek pályára Sándorfalván, hogy az Algyőnek sikerült legyőznie a tabella első helyén álló Csongrád TSE-t. – írja a SZVSE Facebook-oldala.

Mindaz, ami tetszetős volt a Szentes elleni mérkőzésen, annak nyomát sem láthattunk ma, mint ahogy a góloknak sem. A játék nehézkesen akadozva indult, nem sok helyzetünk adódott, bár a Sándorfalva sem remekelt. A nem túl szórakoztató első félidő utolsó percében „csattanóként” Visnyei Dávid szerezte meg a vezetést a hazaiak számára, és csapatok 1-0-s félidei eredménnyel vonultak az öltözőbe. A második félidő sem hozott sok újat, bár azért két kapufáig sikerült eljutnunk. A mérkőzés 60. percében a mindent eldöntő gólt Márki Kornél állította be. Ezzel a találattal már fél órával a meccs vége előtt beállította a végeredményt, mely sokat elárul a találkozó további folyamáról is. Még a második gól előtt Tanács Roland helyére Rózsa Dániel állt be. Azt hogy vezetőedzőnk mért várt egészen 87. percig az újabb cserékre, kicsit érthetetlen annak tudatában, hogy a 60. percben már kettős gólhátrányban voltunk a Sándorfalvával szemben. Mindent összefoglalva: egy könnyen felejthető mérkőzés után pont nélkül térhettünk haza, nagy lehetőséget elhalasztva a tabellán történt felzárkózást illetően. Remélhetőleg az elkövetkező hetek sokkal szebb és eredményesebb játékot hoznak majd számunkra. – írják.

Csongrád megyei I. osztály, 21. forduló

Sándorfalva SK – Szegedi VSE 2-0 (1-0)
Sándorfalva, vezette: Szalai Szabolcs István (Minda Gábor,Török Sándor).
Sándorfalva SK: Lippai – Hatvani István, Molnár, Tóth, Szil, Visnyei (Varga, 84′), Török, Márki, Virág, Nagy Eduárd, Szécsi. Edző: Tóth János.
Szegedi VSE: Nagy – Tanács (Rózsa, 87′), Csamangó, Matyelka, Végh, Baka (Király, 55′), Puskás, Csanádi, Péter, Buza (Vitos, 87′), Hatvani. Edző: Major László.
Gól: Visnyei (44′), Márki (60′).

Fotó forrása: Kovács Ferenc

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7