Megye II tabella megtekintése

Nagyot álmodtak Kiszomboron

Nem tettek le a dobogóról a csapatnál.

Kiváló hajrájának köszönhetően a dobogón töltheti a téli szünetet a Kiszombor: a gárda az utolsó öt bajnokiját hibátlan mérleggel, öt győzelemmel zárta, így négy pontra megközelítette a második helyezett Röszkét – ráadásul a mezőnyben egyedüli csapatként le tudta győzni a listavezető Makó II.-t, amely csak ezen a találkozón hullajtott pontot az őszi idény folyamán.

– Sokan dolgoznak a csapatból, de ha teljes kerettel tudunk felállni, akkor bárkit képesek vagyunk legyőzni, bárkivel fel tudjuk venni a versenyt az osztályon belül. Tavaly is hasonló volt a gondunk, a munkahelyi elfoglaltságok rányomták a bélyegét a szezonunkra. – összegzett a delmagyar.hu-nak Simon Szilveszter, a Kiszombor edzője.

A tréner úgy folytatta, ha már álmodnak, akkor nagyot álmodjanak, így a dobogó valamelyik fokára szeretnének felállni az idény végére. – A hogyan továbbot majd meglátjuk, lesz-e lehetőségünk a feljutásra, mindenesetre az utánpótlásunk megvan hozzá. Ha továbbra is így állnak majd hozzá a srácok, akkor elérhetjük a célunkat. – mondta Simon Szilveszter, akinek keretében várhatóan nem lesz változás a tél folyamán.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0